Apoteka Janković
Korpa

Vitamini i dodaci prehrani

Vitamini i dodaci prehrani
Brend: DUCRAY
Anaphase+ balzam snabdeva kosu vitaminima i nutritijentima. Od prve upotrebe kosa je čvrsta, sjajna, snažna i razmršena*Biorazgradiva formulaNačin upotrebe: posle šamponiranja naneti na ispranu kosu, sačekajte jedan minut, razmrsite prstima i isperite. Može biti korišćen uz Anaphase+ šampo..
1.656,63 RSD
Brend: KRKA
Dijetetski suplement namenjen za ishranu kose i noktiju. Snabdeva putem krvotoka koren kose sastojcima potrebnim  za rast i regeneraciju kose. Kapsule jačaju kosu, poboljšavaju njenu strukturu, ubrzavaju regeneraciju i sprečavaju prekomerni gubitak kose. Jačaju takođe oštećene i slabe nokte. Sa..
780,03 RSD
Brend: MERZ PHARMA
MERZ SPEZIAL predstavlja dijetetski suplement koji sadrži vitamine i minerale koji je namenjen za svežu, zdravu kožu, jaku, sjajnu kosu i lepe, čvrste nokte.Delovanje: - Vitamini A, B2 i B3 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože.- Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebn..
1.188,30 RSD 1.398,00 RSD
Brend: MERZ PHARMA
MERZ SPEZIAL predstavlja dijetetski suplement koji obezbeđuje sve što je neophodno za svežu, zdravu kožu, jaku, sjajnu kosu i lepe, čvrste nokte.Delovanje: - vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože- cink doprinosi održavanju normalnih noktiju- biotin i ci..
2.757,24 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Merz Spezial dražeje PROMO DUO PACK + POKLON kozmetička trakaKosa ti smeta ili ne želiš da pokvariš frizuru dok čistiš lice, umivaš se, nanosiš kremu?* Merz Spezial ti poklanja 100% od pamuka, široku, praktičnu kozmetičku traku uz kupljene 2 kutije Merz Spezial dražeja i to u novom LIMITIRANOM pakov..
2.418,13 RSD 2.844,86 RSD
Brend: E.S.I.
Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu.Način upotrebe: Jedna kapsula dnevnoDejstvo: Aktivne supstance iz kapsula pozitivno deluju na stanje kože, rast kose i čvrstoću noktiju. Sastav: Biotinax ® (kompleks vitamina H..
851,76 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal man je dodatak ishrani sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar® namenjen muškarcima za rast kose, koji obnavlja kosu vraćajući joj njenu debljinu i volumen i održava normalan ciklus rasta.* AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks koji je ključ za aktivan rast kos..
5.890,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Maximum Strength je dodatak ishrani sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar® namenjen ženama za rast kose, koji čini kosu zdravom, bujnijom, održava normalan ciklus rasta i ojačava sam koren dlake.* AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks koji je ključ za aktivan..
5.890,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Professional je dodatak ishrani koji je klinički dokazan protiv opadanja kose kod žena i muškaraca, sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar®, koji pomaže da se neguje istanjena kosa iznutra i podstiče rast postojeće kose. - AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks..
8.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)