Apoteka Janković
Korpa

Viviscal

Brend: Viviscal
Viviscal balzam za kosu je lagani balzam za kosu pogodan za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose uključujući suvu, oštećenu, farbanu, finu i tanku kosu, prožet osvežavajućim mirisom. - Održava kožu glave zdravom za optimalan rast kose- Ishranjuje dlaku od korena do vrha- Obezbeđuje dlaci potr..
1.690,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Densifying šampon za žene je šampon za kosu namenjen ženama i pogodan za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose uključujući suvu, oštećenu, farbanu, finu i tanku kosu, prožet osvežavajućim mirisom. Formulisan sa mešavinom moćnih sastojaka koji pomažu da se optimizuje zdrava aktivnost foliku..
1.690,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Elixir je jedinstveni preparat pogodan za svakodnevnu upotrebu, koji se nanosi na kosu kako bi joj instant obezbedio neophodnu bujnost i volumen kose, prožet osvežavajućim mirisom.* Sadrži AnaTel kompleks u kombinaciji sa biotinom, keratinom, cinkom* Lako se nanosi, ne otežava kosu i ima ne..
2.990,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal man FULL FORCE šampon je šampon protiv opadanja kose namenjen muškarcima, koji je pogodan za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kose.- Održava kožu glave zdravom za optimalan rast kose- Ishranjuje dlaku od korena do vrha- Obezbeđuje dlaci potrebne vitamine i minerale- Vraća bujnost inače ta..
1.690,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal man je dodatak ishrani sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar® namenjen muškarcima za rast kose, koji obnavlja kosu vraćajući joj njenu debljinu i volumen i održava normalan ciklus rasta.* AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks koji je ključ za aktivan rast kos..
5.890,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Maximum Strength je dodatak ishrani sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar® namenjen ženama za rast kose, koji čini kosu zdravom, bujnijom, održava normalan ciklus rasta i ojačava sam koren dlake.* AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks koji je ključ za aktivan..
5.890,00 RSD
Brend: Viviscal
Viviscal Professional je dodatak ishrani koji je klinički dokazan protiv opadanja kose kod žena i muškaraca, sa revolucionarnim, ekskluzivnim morskim kompleksom AminoMar®, koji pomaže da se neguje istanjena kosa iznutra i podstiče rast postojeće kose. - AminoMar kompleks– jedinstveni morski kompleks..
8.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)