Apoteka Janković
Korpa

Anemije

Anemije
Brend: Esensa
Betavitevit Folna 400 tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje ćelija ..
526,32 RSD
Brend: Esensa
BETAVITEVIT GVOŽĐE I VITAMIN C je preparat koji, u samo jednoj tableti koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožđa i vitamina C.Gvožđe je oligoelement, neophodan za sintezu hemoglobina i formiranje eritrocita. U Betavitevitu ono je prisutno u obliku lako rastvorljive soli, fero-gl..
621,98 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar direct Ultra Folate 400 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa, koja sadrži optimalnu i visoko bioraspoloživu dozu aktivnog folata, koja zadovoljava dnevne potrebe žena u reproduktivnom dobu i trudnica.Način upotrebe: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doru..
521,28 RSD
Brend: BIOFAR
Gvožđe kompleks je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani za nadoknadu gvožđa.Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.Pakovanje: FiolaTip artikla: Šumeće tableteKoličina: 15Vrsta artikla: Dodatak ishraniProizvođač: Biofar, Francuska Uvoznik:&nb..
276,27 RSD 345,34 RSD
Brend: BIOFAR
Gvožđe+Folna kiselina je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i doprinose normalnom održavanju energetskog metabolizma (gvožđe, vitamini B2, B6, B12 i C), normalnom stvaranju krvi  (folat), održavanju normalnih crvenih..
274,98 RSD
Brend: ANAFARM
BIOVIT B12 je dodatak ishrani koji sadrži aktivni oblik Vitamina B12 koji se brzo apsorbuje u ustima i predstavlja komforno rešenje za nadoknadu manjka ovog vitamina, naročito kod osoba sa oslabljenom apsorpcijom usled poremećaja organa za varenje.Delovanje BIOVIT B12: * Vitamin B12 doprinosi: ..
634,89 RSD
BIVITS ACTIVA ACTIFOLIC, 60 TABLETA
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa ActiFolic je dodatak ishrani koji u jednoj tableti obezbeđuje 800 µg 5-metiltetrahidrofolata, aktivnog oblika folne kiseline koji obezbeđuje maksimalnu iskoristljivost i biološku raspoloživost u organizmu.Delovanje: - Doprinosi normalnom razvoju i funkciji nervnog sistema,- Doprinosi n..
2.526,04 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Gvožđe je dodatak ishrani koji u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva i klinički je dokazano da poseduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.* Revolucionarna proteins..
6.336,29 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin B12 1000µg je dodatak ishrani koji doprinosi:- Normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca,- Proizvodnji energije i pravilnom metabolizmu,- Normalnoj funkciji nervnog sistema,- Smanjenju umora i iscrpljenosti,- Normalnoj psihološkoj funkciji,- Regulaciji nivoa homocisteina i zdra..
1.602,22 RSD
DAFNEFOL 400 TABLETE A90
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Dafnefol 400 je dodatak ishrani na bazi biološki aktivne folne kiseline četvrte generacije u formi orodisperzibilne tablete sa ukusom narandže. * Folna kiselina doprinosi rastu tkiva u trudnoći majke, učestvuje u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina i normalnom stvaranju ..
2.165,76 RSD
DIETPHARM FOLIC ACTIVE KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: DIETPHARM
Dietpharm Folic Active je dodatak ishrani sa aktivnim folatom Quatrefolic® - inovativna supstanca koja predstavlja četvrtu generaciju folata poboljšane bioraspoloživosti (Quatrefolic® je glukozamin so (6S) -5-metiltetrahidrofolata i strukturno je analogna redukovnom i aktivnom obliku folne kiseline)..
816,78 RSD
Brend: EKOFARM
Eko-Fe++ je dodatak ishrani u obliku film tableta koji sadrži organski vezano dvovalentno gvožđe u obliku glukonata, čija je glavna prednost odlična resorpcija u organizmu.Pored gvožđa, Eko-Fe++ film tablete su obogaćene i folnom kiselinom i vitaminom C, koji dodatno doprinose biološkoj iskoristljiv..
226,05 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 75 (7 strana)