Apoteka Janković
Korpa

S&R Farmaceutici

Dafnefol 400 je dodatak ishrani na bazi biološki aktivne folne kiseline četvrte generacije u formi orodisperzibilne tablete sa ukusom narandže. * Folna kiselina doprinosi rastu tkiva u trudnoći majke, učestvuje u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina i normalnom stvaranju ..
1.944,00 RSD
Kirocomplexmaxje dodatak ishrani koji predstavlja inovativni pristup za brz i potpun odgovor na endokrine (policistični jajnici, neregularni menstrualni ciklusi, hirzuitizam, akne, alopecija, infertilitet) i metaboličke manifestacije (metabolički sindrom, gojaznost, dislipidemija, hipertenzija,..
2.527,20 RSD
Urocalc je dodatak ishrani koji sadrži inovativnu ekskluzivnu kombinaciju komponenti koja svojim sinregističkim dejstvom deluje specifično na sve faktore nastanka kamena u bubregu.* Primena kod:- Tretmana kamena u bubregu- Prevenciji nastanka kamena u burega kod osoba koje imaju visok rizik od formi..
3.110,40 RSD
Uroial je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom - antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala mokraćen bešike i mokraćnih kanala. * S&R PAC pate..
1.684,80 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)