Apoteka Janković
Korpa

Afte

Afte
Aphtaplus gel je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: ETERRA
Moćno antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko ulje - vrlo je efikasno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 5-8 kapi sa malo maslinovog ulja i progutati na prvi znak prehlade. Pomešati jednu kap sa kašikom vode i grgljati i progutati za up..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Ulje je moćni antibakterik, antifungicid, antiseptik. Mogu ga koristiti svi članovi porodice, uključujući i bebe i decu. U slučaju upornih infekcija ili oboljenja može se koristiti zajedno sa uljem divljeg origana u odnosu 5:1. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 15-25 kapi sa malo maslinovog ulja i ..
1.180,58 RSD
GENGIGEL FIRST AID je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene z..
0,00 RSD
Gengigel u obliku spreja je medicinko sredstvo posebno pogodno za upotrebu na teže dostupnim ili otečenim područjima u usnoj duplji. Sadrži hijaluronsku kiselinu pogodnu za trenutnu pomoć u ublažavanju simptoma upale zubnih tkiva. Način primene:Raspršite od 1 do 2 puta na teže dostupno upaljeno..
1.062,73 RSD
Octenident rastvor je antimikrobni rastvor za ispiranje uta koji se može koristiti kod rana od fiksnog i protetskog aparata, afti, kandidijaze, bakterijske i virusne infekcije, ugriza.- Ne sadrži hlorheksidin i alkohol.- Ne boji zube.- Namenjen za održavanje higijene usta (pogodan za osobe na ortodo..
995,33 RSD
Octenident rastvor je antimikrobni rastvor za ispiranje uta koji se može koristiti kod rana od fiksnog i protetskog aparata, afti, kandidijaze, bakterijske i virusne infekcije, ugriza.- Ne sadrži hlorheksidin i alkohol.- Ne boji zube.- Namenjen za održavanje higijene usta (pogodan za osobe na ortodo..
427,68 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept® gel se koristi kod pojave simptoma oboljenja desni, sluzokože usta, grla i ždrela, kao i u slučajevima pojave gljivica u usnoj dupljiZahvaljujući kompleksnom sastavu, gel sprečava stvaranje i delovanje dentalnih naslaga koje su glavni uzročnici zapaljenja desni, a ostvaruje i dezodoran..
519,48 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept koncentrovani rastvor se koristi za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni i ublaženju tegoba kod oboljenja desni, grla i ždrela.Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka preporučuje se kao dopuna tretmanu gingivitisa, parodontopatije, afti, stomatitisa, tonzilitisa, ..
519,48 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept sprej se koristi za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni, smanjuje mogućnost nastanka plaka i zubnog kamenca i ublažava prateće tegobe kod oboljenja desni, grla i ždrela. Proizvodi Ozosepta imaju osvežavajući ukus i doprinose neutralisanju neprijatnog zadaha iz ustaNa..
719,28 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept sprej se koristi za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni, smanjuje mogućnost nastanka plaka i zubnog kamenca i ublažava prateće tegobe kod oboljenja desni, grla i ždrela. Proizvodi Ozosepta imaju osvežavajući ukus i doprinose neutralisanju neprijatnog zadaha iz u..
539,45 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstanceNamena:- za saniranje površinskih rana  (posekotina, ogrebotina, opekotina)- kao terapija kod pojave akni- kod..
489,60 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)