Apoteka Janković
Korpa

Primena na koži

Primena na koži
Brend: Pharmanova
Avaricon gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogamaNamena:- kod odraslih osoba za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije nogu - bol, otok, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara..
821,38 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon krem za ublažavanje tegoba i simptoma kod poremećaja venske cirkulacije noguNamena:- kod odraslih osoba za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije nogu - bol, otok, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara, osećaj "teških" nogu- vaskularni neželjeni efekti terapij..
821,38 RSD
Brend: E.S.I.
Erbaven fresh gel ima inovativnu formulu na bazi trokserutina i ekstrakata divljeg kestena, ginka, ananasa, centele, aloje, nane, borovnice, arnike, đumbira i novozelandske zelene dagnje. Deluje umirujuće i donosi brzo olakšanje umornim nogama.Preporučuje se:-kod problema sa venskom cirkulacijom-kod..
748,33 RSD
Brend: Meilab
Kesten gel je lagani osvežavajući gel , namenjen je nezi kože nogu sa proširenim kapilarima i venama.Delovanje: Biološki aktivne supstance iz kesten gela poboljšavaju mikrocirkulaciju, smanjuju propustljivost kapilara i jačaju vezivno tkivo oko kapilara. Alantoin pospešuje zarašćivanje a mentol delu..
392,74 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF GEL ZA NOGE - Zbog efekta hlađenja daje trenutni osećaj olakšanja u nogama. Hladi kožu, osvežava i smanjuje otoke, blagotvorno deluje na vene.Preporučuje se za masažu umornih nogu, idealan je za korišćenje nakon dugih šetnji i stajanja.Način upotrebe: Blagom masažom utrljati na željeno me..
177,65 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF GEL ZA NOGE - Zbog efekta hlađenja daje trenutni osećaj olakšanja u nogama. Hladi kožu, osvežava i smanjuje otoke, blagotvorno deluje na vene.Preporučuje se za masažu umornih nogu, idealan je za korišćenje nakon dugih šetnji i stajanja.Način upotrebe: Blagom masažom utrljati na ..
340,47 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF KREMA OD LIŠĆA CRVENOG GROŽĐA - Krema visokog kvaliteta koja se koristi za negu nogu i stopala. Pomaže ljudima koji dugo sede, dugo stoje, često i dugo putuju automobilom. Sadrži ekstrakte crvene vinove loze i divljeg kestena.Namena:-Za svakodnevnu negu umornih, otečenih i teških nogu-Pog..
206,88 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF KREMA OD LIŠĆA CRVENOG GROŽĐA - Krema visokog kvaliteta koja se koristi za negu nogu i stopala. Pomaže ljudima koji dugo sede, dugo stoje, često i dugo putuju automobilom. Sadrži ekstrakte crvene vinove loze i divljeg kestena.Namena:-Za svakodnevnu negu umornih, otečenih i teških nog..
445,00 RSD
Brend: PRIMAX
Magnezijum hlorid je mineralni spoj dobijen isparavanjem iz morske vode, koji se koristi kod stanja niske koncentracije magnezijuma u organizmu. Preporučuje se za detoksikujuće tretmane jer oslobađa organizam od nagomilanih štetnih supstanci, povećava hidrataciju ćelija i održava kožu blistavom. Mag..
516,19 RSD
Brend: MaxMedica
Veno Max krem se koristi za ublažavanje tegoba koje se javljaju kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok, bol, grčevi, osećaj teških i umornih nogu, parastezije. Primena: - Hronična venska insuficijencija,- Proširene vene,- Otok, bol, grčevi, parastezija,- Osećaj teških i umornih n..
819,59 RSD 910,66 RSD
Brend: M&V Pharm
Phebo-up gel  se preporučuje kod hronične venske isuficijencije, umornih i teških nogu, kapilarne fragilnosti, teleangiektazije, varikoznih vena, grčeva u nogama, oštećenja i atrofije kože. Delovanje: Aktivne komponente sinergijskim delovanjem poboljšavaju mikrocirkulaciju, toniziraju venski zi..
787,50 RSD 1.125,00 RSD
Planta venol - Aktivne supstance iz divljeg kestena i etarskog ulja ruzmarina ispoljavaju blago antiinflamatorno dejstvo, pojačavaju mikrocirkulaciju i tonus zidova vena i smanjuju permeabilnost kapilara. Blagotvorno dejstvo ekstakta nevena smanjuje osećaj bola, otoka, temperaturu i crvenilo kod zap..
381,11 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)