Apoteka Janković
Korpa

Meilab

Meilab
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o sv..
344,74 RSD
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstv..
145,28 RSD
Brend: Meilab
Bršljan gel protiv celulita.Delovanje: Bršljan gel je lagani biljni gel na bazi ekstrakta bršljana, za negu kože zahvaćene celulitom. Bršljan gel reguliše kapilarnu permeabilnost, pojačava mikrocirkulaciju i lipolizu. Redovnom upotrebom bršljan gela dolazi do bolje razmene materija i koža postaje el..
301,64 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje bor - Smeša isparljivih komponenti biljke Pinus silvestris koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih iglica ili vršnih delova.Delovanje: Etarsko ulje bora je prirodni antiseptik, sa anti-bakterijskim dejstvom, analgetik i diuretik. Upotreba Inhalacija je najbrži direktni met..
252,39 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje eukaliptusa - smeša isparljivih komponenti biljke Eukaliptus globuli koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih listova.Delovanje: Etarsko ulje eukaliptusa je prirodni antiseptik i antibiotik, sa deodoransnom funkcijom. Istraživanjima je pokazano njegovo analgetičko i antiinflamat..
249,12 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje lavande - smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Lavandula angustifolia koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih cvetova.Delovanje: Etarsko ulje lavande je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Deluje lokalno na koži na mestu aplikacije i ..
363,20 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje limuna - smeša isparljivih komponenti koja se dobija mehaničkim postupkom iz kore ploda Citrus limon.Delovanje: Ima antibakterijsko i antimikotičko dejstvo. Odličan je antiseptik, tonik i diuretik.Namena:-Za beljenje kože lica-Protiv bradavica-Za zdrave i čvrste nokte-U kupatilu-Za pran..
252,39 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje mente - Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz nadzemnog dela biljke Mentha piperita u cvetu.Delovanje: Etarsko ulje mente je odličan digestiv. Utiče na respiratorni sistem i na cirkulaciju. Prirodni je antiseptik i pokazuje antiinflamatorne osobine.Na..
344,74 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje pomorandže - smeša isparljivih komponenti koja se dobija mehaničkim ceđenjem iz kore Citrus sinesis.Delovanje: Etarsko ulje pomorandže je antidepresiv, spazmolitik, sedativ i antiseptik.Namena:-Piling za ruke i stopala-Anti-age jogurt maska-Ulje za letnju masažu-Antifugalno sredstvo za ..
221,62 RSD
Brend: Meilab
Etarsko ulje ruzmarina - smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Rosmarinus officinalis koja se dobija destilacijom vodenom parom listova i cvetova.Delovanje: Etarsko ulje ruzmarina ima snažno analgetičko, antispazmolitičko, astrigentno i fungicidno dejstvo. Poboljšava cirkulaciju i deluje ka..
295,49 RSD
Brend: Meilab
Kesten gel je lagani osvežavajući gel , namenjen je nezi kože nogu sa proširenim kapilarima i venama.Delovanje: Biološki aktivne supstance iz kesten gela poboljšavaju mikrocirkulaciju, smanjuju propustljivost kapilara i jačaju vezivno tkivo oko kapilara. Alantoin pospešuje zarašćivanje a mentol delu..
392,74 RSD
Brend: Meilab
Timijan puder za noge - prašak za negu i zaštitu stopala Namenjen je nezi stopala, za upijanje viška znoja i uklanjanje neprijatnih mirisa.Delovanje: Prašak za negu i zaštitu stopala je efikasan antiseptik koji sprečava razvoj infekcija na stopalima. Takođe u praškastoj podlozi je i koloidni si..
236,39 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)