Apoteka Janković
Korpa

Posebna ishrana

Posebna ishrana
Brend: Pharmanova
A-LIXIR®400 PROTECT  je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronijePolifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivajuPrimenjeni u ishrani tokom..
3.306,74 RSD
Brend: ALKALOID
Za normalno funkcionisanje srca i krvnih sudova.Sastav: Jedna kapsula sadrži 30 mg koenzima Q10 (ubidekarenon)Namena: Kod pacijenata na terapiji statinima, kod srčane slabosti i koronarne bolesti. Kod profesionalnih sportista i intenzivne fizičke aktivnosti. Kod umora i stresa. Kod starije populacij..
767,09 RSD
Brend: proteini.si
Battery BCAA Green apple je dodatak ishrani u prahu namenjen sportistima i fizički aktivnim osobama. Battery BCAA se koristi tokom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost, kao i  za poboljšanu regeneraciju i rast mišićne mase.Sadrži aminokiseline i zaslađivače - sadrži visoko kvalitetne&nbs..
3.350,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery BCAA Raspberry je dodatak ishrani u prahu namenjen sportistima i fizički aktivnim osobama. Battery BCAA se koristi tokom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost, kao i  za poboljšanu regeneraciju i rast mišićne mase.Sadrži aminokiseline i zaslađivače - sadrži visoko kvalitetne ..
3.350,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery Glutamine bez ukusa je dodatak ishrani koji sadrži 100% Glutamina u prahu, a namenjen je osobama koje naporno treniraju. Ubrzava regeneraciju i smanjuje razgradnju mišićnog tkiva (katabolizam). Intenzivno vežbanje može smanjiti nivoe glutamina u telu, a upotreba Battery Glutamine bez ukusa p..
2.486,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery Whey protein Chocolate je dodatak ishrani na bazi proteina surutke u prahu idealan za aktivne pojedince, koji žele ubrzati regeneraciju, dobiti mišićnu masu i poboljšati telesni kapacitet. Savršena brzoapsorbujuća, proteinska formula s vrlo visokom biološkom vrednošću u praktičnom, pojedinač..
182,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery Whey protein Chocolate je dodatak ishrani na bazi proteina surutke u prahu idealan za aktivne pojedince, koji žele ubrzati regeneraciju, dobiti mišićnu masu i poboljšati telesni kapacitet.Savršena brzoapsorbujuća, proteinska formula s vrlo visokom biološkom vrednošću u praktičnom, pojedinačn..
3.638,39 RSD
Brend: proteini.si
BATTERY WHEY PROTEIN COOKIES&CREAM 30GBATTERY WHEY PROTEIN - cookies & cream dodatak je ishrani koji sadrži visoku količinu koncentrovanih proteina u prahu. Razvijen je da posebno pogoduje osobama koje su fizički aktivne kao i sportistima. Ovaj dodatak ishrani u prahu čini efikasna mešavina ..
172,80 RSD
Brend: proteini.si
BATTERY WHEY PROTEIN VANILA 30GBATTERY WHEY PROTEIN - creamy vanila dodatak je ishrani koji sadrži visoku količinu koncentrovanih proteina u prahu. Razvijen je da posebno pogoduje osobama koje su fizički aktivne kao i sportistima. Ovaj dodatak ishrani u prahu čini efikasna mešavina proteina surutke,..
172,80 RSD
Brend: proteini.si
BATTERY WHEY PROTEIN VANILA 800GBATTERY WHEY PROTEIN - creamy vanila dodatak je ishrani koji sadrži visoku količinu koncentrovanih proteina u prahu. Razvijen je da posebno pogoduje osobama koje su fizički aktivne kao i sportistima. Ovaj dodatak ishrani u prahu čini efikasna mešavina proteina su..
3.638,40 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO Ovsene pahuljice* Tražiš zdrav i ukusan početak dan? Probaj Boom Box ovsene pahuljice – organske i spremne za 2 minuta bez kuvanja. Dodaj ih u smoothie, salatu, veganski burger ili jednostavno napravi svoju ovsenu kašu uz dodatak Boom Box BIO napitaka i svežeg voća.- više od obroka (Hra..
176,51 RSD
Brend: Boom Box
Boom Box BIO ovseni napitak* Zlatni standard Boom Box bio-ovsenih napitaka odličan je solo hit koji u duetu sa ovsenom kašom ili granolom brzo i jednostavno oplemeni tvoj sledeći obrok. Fali ti ukusan napitak, ali ne i laktoza? Napitak pun ovasa, ništa dodatog šećera.- više od obroka (Hranljivo, uku..
301,52 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 99 (9 strana)