Apoteka Janković
Korpa

Vitamin E

Vitamin E
Brend: GALENIKA
SANT-E-GAL TABLETE sadrže vitamin E.Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja komponentu zaštitnog antioksidansnog sistema organizma. Namena: Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste..
472,32 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat SELENIUM E TABLETE sadrži mineral selen i vitamin E.SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i ..
173,88 RSD
Brend: SOLGAR
 Ovaj Solgarov dijeteksi proizvod je  sa izvanrednom formulacijom antioksidanasa. Savremeni stil i način života nas često dovode do stanja oksidativnog stresa, koje nastaje u organizmu kad postoji višak slobodnih radikala - molekula koje su povezuju sa mnogim hroničnim bolestima i deg..
3.681,29 RSD
Brend: SOLGAR
Dijeteski preparat sa prirodnim vitaminom E  koji spada u esencijalne liposolubilne vitamine, što znači da je neophodan za organizam, a da se ne sintetiše već se mora da unosi hranom ili suplementacijom. Vitamin E potpomaže zdravlje kože i imunog sistema. Njegovo antioksidanso dejstvo štiti ćel..
1.785,24 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA VITAMIN E 200IU KAPSULE - Vitamin E je snažnan antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju oksidativne procese u organizmu koji doprinose procesu starenja.Namena:-prevenciji razvoja ateroskleroze i srčanih bolesti-zaštiti od preuranjenog starenjaNačin upotrebe: Jedna ..
1.630,52 RSD 1.811,69 RSD
Brend: GALENIKA
TOCOPHEROL TABLETE sadrže vitamin E.Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja komponentu zaštitnog antioksidansnog sistema organizma.Namena: Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste ..
506,87 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)