Apoteka Janković
Korpa

Vitamin E

Vitamin E
Brend: JAMIESON
Vitamin E 100IU je dodatak ishrani koji sadrži vitamin E iz prirodnog izvora, koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.* Vitamin E je jedan od najpotentnijih antioksidanasa u našem organizmu koji sprečava oksidativna oštećenja ćelija, i doprinosi zaštiti organizma od preranog starenja i ..
1.453,41 RSD
NATURAL WEALTH VITAMIN E 100IU GEL KAPSULE -  doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa čime pomaže jačanju imunog sistema i zaštiti kardiovaskularnog sistema. Namena: -kod problema sa cirkulacijom-u prevenciji razvoja ateroskleroze i srčanih bolesti-za zaštitu od prevremenog st..
1.809,62 RSD
Vitamin E-200IJ je dodatak ishrani koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Način upotrebe: Jedna (1) kapsula dnevno nakon obroka. Sastav: Vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat) 134 mg α -TE (200 I.J.)Pakovanje: 100 mekih kapsula...
2.007,39 RSD
Brend: GALENIKA
SANT-E-GAL TABLETE sadrže vitamin E.Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja komponentu zaštitnog antioksidansnog sistema organizma. Namena: Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste..
685,15 RSD
Brend: ANAFARM
SELENIUM E je dodatak ishrani koji sadrži mineral selen i vitamin E.Delovanje SELENIUM E:- Usporava procese preranog starenja- Doprinosi zdravom izgledu kože, kose i noktiju- Sprečava slabljenje imunog sistema- Utiče na pravilno lučenje hormona- Štiti ćelije od oksidativnog stresaNačin upotrebe SELE..
469,47 RSD
Brend: ANAFARM
SELENIUM E je dodatak ishrani koji sadrži mineral selen i vitamin E.Delovanje SELENIUM E:- Pomaže sa usvajanjem drugih vitamina- Usporava procese preranog starenja- Štiti i jača imuni sistem-  Doprinosi zdravom izgledu kože- Utiče na zdravlje prostateNačin upotrebe SELENIUM E:- Deca iznad 12 go..
197,06 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski preparat sa prirodnim vitaminom E  koji spada u esencijalne liposolubilne vitamine, što znači da je neophodan za organizam, a da se ne sintetiše već se mora da unosi hranom ili suplementacijom. Vitamin E potpomaže zdravlje kože i imunog sistema. Njegovo antioksidanso dejstvo štiti će..
2.124,85 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA VITAMIN E 200IU KAPSULE - Vitamin E je snažnan antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju oksidativne procese u organizmu koji doprinose procesu starenja.Namena:-prevenciji razvoja ateroskleroze i srčanih bolesti-zaštiti od preuranjenog starenjaNačin upotrebe: Jedna ..
1.535,95 RSD 2.047,93 RSD
Brend: GALENIKA
TOCOPHEROL TABLETE sadrže vitamin E.Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja komponentu zaštitnog antioksidansnog sistema organizma.Namena: Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste ..
589,54 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)