Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR

SOLGAR
Brend: SOLGAR
Ovaj dodatak ishrani pripada novoj generaciji proizvoda za zglobove sa 7 aktivnih nutrijenata koji  ciljano deluju na održavanje strukture zglobova i njihove normalne funkcije i omogućava vam da osetite razliku u samo 7 dana. Solgar 7 formulacija sadrži Ester-C, nekiseli oblik vitamina C koji s..
5.664,51 RSD
Brend: SOLGAR
 Ovaj Solgarov dijeteksi proizvod je  sa izvanrednom formulacijom antioksidanasa. Savremeni stil i način života nas često dovode do stanja oksidativnog stresa, koje nastaje u organizmu kad postoji višak slobodnih radikala - molekula koje su povezuju sa mnogim hroničnim bolestima i deg..
4.382,19 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod sa snažnom formulacijom koja u samo jednoj kapsuli  sadrži 5 mg astaksantina iz alge Haematococcus pluvialis, prirodnog izvora s najvećom koncentracijom astaksantina. Prirodno se nalazi u mnogobrojim morskim životinjama (ribe, alge) gde doprinosi njihovoj obojenosti. As..
2.661,14 RSD 3.326,43 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod namenjen odrasloj populaciji sa sveobuhvatnom formulacijom vitamina, minerala i adaptogenih biljaka, namenjenih jačanju izdržljivosti organizma, povećanju snage i opšte otpornosti na stres i druge štetne uticaje načina života i okoline. Rodiola pomaže kod stresa i pojač..
3.984,77 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod  sa visokim  dozama beta 1,3 i beta 1,6 glukana, izolovanih iz ćelijskog zida kvasca. Aktivira makrofage – prvu liniju imunološke odbrane organizma u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica i parazita. Uz povećanje efikasnosti imunološkog sistema, beta 1,..
3.442,85 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov nedavno formulisani proizvod  Beta glukan - imuno kompleks sadrži sastojke, koji prema istraživanjima, pospešuju normalnu funkciju imunog sistema. Beta 1,3 glukani su dugolančani polisaharidi izdvojeni iz ćeliske membrane kvasca koji aktivira makrofage – prvu liniju imunološke odbrane ..
3.358,94 RSD
Brend: SOLGAR
Posebno formuliasan kompleks namenjen ženama  predstavlja sinergijsku kombinaciju tradicionalnih biljnih ekstrakata i neprerađenih nutrijenata. Kao podrška ženskim hormonima,  uključuje tradicionalne biljne vrste korišćene za zdravlje žena. Sadrži  patentiranu formulu Lifenol kao..
4.995,30 RSD
Brend: SOLGAR
Proizvod koji sadrži  esencijalni vitamin H (Biotin) koji pripada  hidrosolubilnim vitaminima B  grupe. Biotin je koenzim za četiri različita enzima koji učestuju u metabolizmu, stvaranju energije, sintezi nukleinskih kiselina, kao i aktivaciji folne kiseline. Poznat kao „vitamin..
1.728,79 RSD
Brend: SOLGAR
Preparat koji  sadrži cink u obliku maksimalno apsorbirajućoj formi helata čime se postiže visoka bioraspoloživost. Značajan je njegov doprinos i u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i u normalnoj funkciji imunološkog sistema. Kao takav, doprinosi normalnom metabolizmu makronutrije..
1.641,02 RSD 2.051,27 RSD
Brend: SOLGAR
Solgar Cink-pikolinat je dodatak ishrani koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i ugljenih hidrata kao i normalnoj sintezi proteina. Ujedno pridonosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Cink takođe doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, kao i održavanju normalnog nivoa te..
2.139,58 RSD
Brend: SOLGAR
Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex je dodatak ishrani koji je posebno formulisan da neguje vašu kožu i održava je mladom i blistavom. Jedan od ključnih sastojaka ovog dodatka ishrani je BioCell Collagen ll®, visoko apsorbujući oblik kolagena koji deluje sinergistički zajedno sa hijaluronskom ki..
5.860,51 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijeteski proizvod koji predstavlja specijalnu formulaciju biljnih ekstrakata i probavnih enzima za smanjenje digestivnih tegoba i kao pomoć pri varenju. Sadrži jedanaest prirodnih probavnih enzima biljnog porekla i mešavinu biljaka koji  pomažu u  varenju i smanjivanju nadut..
2.974,53 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 56 (5 strana)