Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR

SOLGAR
Brend: SOLGAR
Dijetetski suplement koji sadrži tri ključna elementa, u idealnim odnosima, koji su  neophodni za vitalne procese u organizmu.  Kao i mnogi drugi minerali, ne sintetišu se, već je neophodno u organizam ih uneti u dovoljnoj količini.  Nedovoljan unos,  dovodi do mnogih poremećaja,..
1.665,10 RSD
Brend: SOLGAR
Ova izuzetna multivitaminsko-multimineralna formulacija je namenjena prvenstveno deci, ali i odraslima za nadoknadu dnevnih potreba vitamina i minerala, a obogaćena je visokovrednim dodacima voća i povrća, bioflavonoidima i lecitinom. Između svih svakodnevno potrebnih nutrijenata, ova sveobuhva..
1.914,50 RSD
Brend: SOLGAR
Solgar L-lizin je dodatak ishrani koji sadrži esencijalnu aminokiselinu L-lizin. Pošto je reč o esencijalnoj aminokiselini, naš organizam je ne može sam sintetisati.- Smanjuje i suzbija rizik od pojave herpes simplex infekcije.- Ubrzava oporavak sportista nakon treninga i povreda - važan faktor u ub..
1.701,30 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod, koji sadrži vitamin D3  u obliku rastvora za oralnu upotrebu, namenjen za odraslu populaciju, gde prema savremenim zahtevima u samo jednoj dnevnoj dozi se nalazi 2500IU, pri čemu se lako i jednostavno dozira. Koristi se u ishrani osoba za održavanje normalne funkci..
2.565,73 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod  koji sadrži visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku najviše apsorpcije.  Magnezijum učestvuje u nizu enzimskih procesa, stvaranju energije (ATP), transportu glukoze u ćelije, neuromuskularnom prenosu nadražaja i metabolizmu kalcijuma. Važan j..
2.184,15 RSD
Brend: SOLGAR
Ovaj Solgarov dijetetski suplement je prikladna i isplativa kombinacija. Za energiju, protiv umora i iscrpljenosti. Za normalnu funkciju mišića. Sadrži magnezijum koji doprinosi održavanju zdravlja kostiju, zuba, kao i normalnoj funkciji mišića. Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psiholo..
1.591,05 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski preparat sa aktivnim oblikom koenzima vitamina B12. Dok telo može lako apsorbovati kobalamine, mora ih dalje pretvoriti u metabolički aktivni oblik metilkobalamin.  U ovom proizvodu, vitamin B12 je u  biološki  identičnom dominantnom i aktivnom obliku u telu, drugi..
1.742,64 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod u kojem je koristeći patentiranu, zaštićenu tehnologiju, Solgar  značajno povećao bioraspoloživost, apsorpciju i efikasnost koenzima Q10, tako što ga je uklopio u ambifilne micele veličine 30 nm. Stoga je mehanizam apsorpcije Nutri-Nano Co Q-10 prirodan proces, identičan aps..
6.845,30 RSD
Brend: SOLGAR
Dijeteski suplement  koji sadrži  prečišćeni i standardizovani koncentrat ribljeg ulja u dozi od 1200 mg s dvostruko većom koncentracijom EPA (360 mg) i DHA (240 mg) u optimalnom odnosu. Proizvod je dobijen posebnim postupkom hladnog ceđenja i molekularne destilacije, a rezultat toga je ri..
2.019,60 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski suplement  koji sadrži prečišćeni i standardizovani koncentrat ribljeg ulja u dozi od 1200 mg s dvostruko većom koncentracijom EPA (360 mg) i DHA (240 mg) u optimalnom odnosu. Proizvod je dobijen posebnim postupkom hladnog ceđenja i molekularne destilacije, a rezultat toga je riblje ..
2.387,40 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod Solgara gde se  Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju  iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije. Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečisto..
2.234,08 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod sa posebnom medicinskom namenom, obogaćen vitaminima, mineralima i bioaktivnim jedinjenjima, namenjen održavanju normalnih fizioloških procesa u organizmu i obezbeđivanju dodatnih količina ovih nutrijenata u slučaju nepravilne ishrane, nedovoljnog unosa, ili povećanih po..
3.703,28 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 52 (5 strana)