Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR NUTRI-NANO Q10 TABLETE A50

SOLGAR NUTRI-NANO Q10 TABLETE A50
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
SOLGAR NUTRI-NANO Q10 TABLETE A50

Dijetetski proizvod u kojem je koristeći patentiranu, zaštićenu tehnologiju, Solgar  značajno povećao bioraspoloživost, apsorpciju i efikasnost koenzima Q10, tako što ga je uklopio u ambifilne micele veličine 30 nm. Stoga je mehanizam apsorpcije Nutri-Nano Co Q-10 prirodan proces, identičan apsorpciji masti koja se uobičajeno unosi hranom. Istraživanje je pokazalo da Solgar Nutri- Nano Co Q-10 ima tri puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u prahu i dva puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u uljnoj bazi. To znači da će korisnici Solgar Nutri-Nano Co Q-10 kapsula dobiti koenzim Q10 najveće i najbrže moguće bioraspoloživosti. Koenzim Q10 od velike je važnosti za nastanak energije u svim ćelijama, a posebno je važan u radu srca. Sa godinama opada mogućnosti tela da proizvodi koenzim Q10, što za posledicu ima propadanje ćelija. Osim toga upotreba nekih lekova, npr. statina, beta blokatora i nekih hipoglikemika dovodi do smanjene proizvodnje koenzima Q10. Nedostatkom koenzima Q10 posebno su ugrožene osobe starijeg doba ali i sportisti zbog povećane potrebe za stvaranjem ćelijske energije. Na žalost, koenzim Q10 teško se apsorbuje i slabe je bioraspoloživosti.

Napomena:

-Bez šećera, soli i skroba

-Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe konzervansa i veštačkih aroma

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno, uz obrok, ili po preporuci lekara

Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): Nutri-Nano koenzim Q10 (ubikinon) 30 mg

Pakovanje: 50 tableta

Posebne mere opreza: Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
7.311,21 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11999