Apoteka Janković
Korpa

Oralni preparati

Oralni preparati
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
526,35 RSD
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
1.378,08 RSD
Brend: AJKUS
Omega 3 masne kiseline su esencijalne masne kiseline. Esencijalne znači da organizam ne može da ih sintetiše, već se moraju uneti hranom. Omega 3 masne kiseline se nalaze u masnoj morskoj ribi, ka što je losos, tuna, sardine, haringe, skuša, bakalar. Omega 3 ima široku primenu kao preventiva i kao p..
189,00 RSD
Brend: ALKALOID
Za normalno funkcionisanje srca i krvnih sudova.Sastav: Jedna kapsula sadrži 30 mg koenzima Q10 (ubidekarenon)Namena: Kod pacijenata na terapiji statinima, kod srčane slabosti i koronarne bolesti. Kod profesionalnih sportista i intenzivne fizičke aktivnosti. Kod umora i stresa. Kod starije populacij..
745,67 RSD
Brend: ABELA PHARM
ARTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećenje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibir..
839,16 RSD
Brend: ABELA PHARM
ARTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećenje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inh..
1.598,94 RSD
Brend: ALKALOID
Nova formulacija omega 3 masnih kiselina poreklom iz ulja antarktičkog račića-krila.Sastav: dve kapsule (preporučena dnevna doza) sadrže 1000 mg kril ulja:*fosfolipide krila ≥400 mg*omega 3 masne kiseline ≥220 mg(EPA ≥120mg;DHA ≥56mg)*holin ≥50mg*astaksantin ≥100μg"Dodatak ishrani koji se koristi za..
1.304,27 RSD
Brend: PHARMALIFE
BIOSTATINE FORTE TABLETE -  Dodatak ishrani sa fermentisanim crvenim pirinčem, ekstraktom lista artičoke  i bioflavonoidima citrusa za održavanje normalnog nivoa holesterola u krvi.        Monakolin K iz crvenog pirinča doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u..
859,32 RSD
ČAJ BR.54 se preporučuje za poboljšanje periferne cirkulacije, kod neprijatnog osećaja hladnoće u dlanovima i stopalima. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja za bolju cirkulaciju povoljno deluju na prokrvljenost i snagu kontrakcije srčanog mišića, na tonus krvnih sudova i perife..
294,80 RSD
ČAJ GLOG se koristi kod blažih oblika oslabljenog srca, povećava prokrvljenost srčanog mišića, deluje kao blagi aniaritmik i u prevenciji povišenog krvnog pritiska. Način primene: jednu kafenu kašiku cveta gloga sa listom preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti, ostaviti da stoji 10 minu..
169,00 RSD
ČAJ RUZMARIN se koristi kao sredstvo za ublaženje grčeva, stimulisanje lučenja žuči, olakšanje varenja i eliminaciju gasova. Povećava prokrvljenost srčanog mišića. Način primene: kafenu kašiku lista ruzmarina preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta. Čaj pro..
218,26 RSD
Brend: INPHARM
CardiofortIN je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, koji sadrži 5 antioksidanasa iz prirode (koezim Q10, rezveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) Koristi se kao dodatak redovnoj terapiji:-kod osoba sa povećanim rizikom za pojavu koronarnih bolesti-kod osoba sa oslablje..
2.663,88 RSD
Brend: LABIALFARM
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti-Poboljšava mem..
2.882,88 RSD
Brend: ABELA PHARM
CARDIOvitamin® FD3 je preparat sa povećanim dozama folne kiseline I vitamina D3, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja. CARDIOvitamin® FD3, uz pomoć folne kiseline, koje ima u većoj dozi značajnije:-snižava nivo homocisteina-umanjuje rizik od infarkta I šlogaBenefit je što sadrži v..
1.026,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
CARDIOvitamin® je više od vitamina, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja, koji mogu biti fatalni. Homocistein je faktor rizika, za koji je pokazano da negativno deluje na krvne sudove I doprinosi ubrzanoj aterosklerozi što za posledicu ima povećan rizik za infark I šlog. CARD..
258,55 RSD
Brend: ABELA PHARM
CARDIOvitamin® je više od vitamina, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja, koji mogu biti fatalni. Homocistein je faktor rizika, za koji je pokazano da negativno deluje na krvne sudove I doprinosi ubrzanoj aterosklerozi što za posledicu ima povećan rizik za infark I šlog..
459,54 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 96 (6 strana)