Apoteka Janković
Korpa

Humana

Humana
Brend: HUMANA
Humana 0 je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane prevremeno rođene odojčadi, kao i za odojčad rođenu na vreme, sa malom telesnom težinom na rođenju (iznad 1800 g). * Sastav Humana 0 je prilagođen povećanim potrebama odojčeta za energijom, proteinima i kalcijumom, kao i još nerazvije..
1.189,10 RSD
Brend: HUMANA
Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Pogodna je za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Uzast 0m+Sa GOS (galakto-oligo..
1.411,41 RSD
Brend: HUMANA
Humana 1 My Pack je početna formula za odojčad pogodna od rođenja kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće.* Sadrži  GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna i LCP: polinezasićene omega-3 i omega-6 masne kiseline dugog lanca, identične onima koji s..
2.298,69 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada ..
1.350,30 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 My Pack je prelazno mleko za odojčad stariju od 6 meseci sa sastojcima potrebnim za zdrav rast i razvoj, predstavlja deo uravnotežene mešovite ishrane. Kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće.  Posle navršenih 10. meseci, preporučuje se Humana ..
2.298,68 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u ma..
1.591,01 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim ..
1.613,04 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 Junior My pack, mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima je mleko namenjeno ishrani male dece posle 12. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2 My Pack, prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge prelazne  formule. Može se  koristiti kao samostalan obrok&nb..
1.922,73 RSD
Brend: HUMANA
Humana AR Expert je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi od rođjenja kod kojih postoji vraćanje želudačnog sadržaja (regurgitacija - bljckanje). * Humana AR Expert sadrži skrob i visok procenat kazeina iz mleka. Oba ova sastojka menjaju svoju strukturu u želucu odojčeta, št..
1.614,09 RSD
Brend: HUMANA
Humana HN Expert je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi od rođenja u slučaju pojave dijareje (proliva). * Humana HN Expert sadrži visok procenat vlakana poreklom iz banane i galakooligosaharida (GOS), snižen sadržaj laktoze i masti u poređenju sa uobičajenim mlečnim formul..
876,61 RSD
Brend: HUMANA
* Od navršenog 6. meseca.* Mlečna,  sadrži mleko za odgovarajući uzrast, priprema se sa vodom. * Sadrži gluten.Način upotrebe: Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju. Uvek pripremite sveži obrok i odmah ga ..
534,34 RSD
Brend: HUMANA
* Od navršenog 6. meseca. * Mlečna,  sadrži mleko za odgovarajući uzrast, priprema se sa vodom. * Sadrži gluten.Način upotrebe: Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju. Uvek pripremite sveži obrok i odmah ga..
320,60 RSD 534,34 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)