Apoteka Janković
Korpa

Zatvor

Zatvor
BILAKS D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva. Deluje efikasno i brzo i ne izaziva bolne grčeve.Delovanje: - aktivni sastojci kore krušine deluju laksativno- etarsko ulje kima povoljno deluje kod grčeva, nadimanja i gasova u gastrointestinalnom traktuSastav: ..
467,05 RSD
ČAJ BR.20 se primenjuje u slučaju zatvora, za regulisanje stolice. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na olakšanje varenja, eliminisanje gasova, ublažavanje grčeva, takođe, stimulišu crevnu peristaltiku i povećavaju zapreminu crevnog sadržaja usled sv..
303,03 RSD
ČAJ BR.27 se preporučuje za regulisanje stolice, kod otežanog pražnjenja usled upale debelog creva. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine deluju antiseptično i protivupalno čime utiču na ublažavanje tegoba usled iritirane sluzokože debelog creva. Sluzi prisutne u lekovi..
363,01 RSD
ČAJ BR.53 se preporučuje u slučaju povremenih zatvora, 2-3 puta sedmično, za regulisanje stolice. Aktivni sastojci lekovitog bilja povoljno deluju na ubrzanje crevnog tranzita stimulisanjem crevne peristaltike i povećanjem volumena crevnog sadržaja usled svojih hidrofilnih osobina. Takođe, povoljno ..
363,13 RSD
ČAJ KRUŠINA olakšava pražnjenje creva i koristi se kod zatvora.Način primene: kafenu kašičicu čaja preliti šoljom (200ml) hladne vode, zagrejati i sasvim malo prokuvati. Sud poklopiti i ostaviti da se čaj ohladi, a zatim procediti. Piti šolju čaja uveče pred spavanje, a po potrebi i ujutru pre jela...
138,17 RSD
ČAJ LANA se koristi kao blagi laksativ usled prisutnih sluzi i celuloze u semenu, kao i kod funkcionalnih poremećaja rada debelog creva.Način primene: dva do 3 puta dnevno pojesti 1 kafenu kašiku celog ili izmrvljenog semena uz 200ml vode tokom jela.Kod gastritisa, 1-2 kafene kašike semena ostaviti ..
114,19 RSD
ČAJ SENA se koristi kod povremenih zatvora, za regulisanje stolice. Aktivni sastojci čaja sene deluju stimulišuće na crevnu peristaltiku, a usled svojih hidrofilnih osobina povećavaju volumen crevnog sadržaja, i na taj način podstiču i olakšavaju pražnjenje creva.Način primene: jednu kafenu kašičicu..
198,55 RSD
Brend: ETERRA
Jedan od najpoznatijih laksativa - psilijum vezuje vodu u crevima i bubri i tako formira gustu, voluminoznu i viskoznu masu koja lako prolazi kroz crevni trakt i pojačava perilstatiku creva. Pražnjenje creva je redovno - preporuka kod svih vrsta opstipacije, hemoroida i analnih pukotina.Način upotre..
509,79 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
777,60 RSD
Brend: PHARMALIFE
ISILAX SIRUP - Prirodno rešenje kod opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica - kod dece i odraslih.Deca od ranog detinjstva imaju problema sa stolicom, promena načina ishrane, odvikavanje od pelena, odlaganje stolice od strane deteta, posle temperature, grčevi, nadutost, bolno i otežano&nb..
793,80 RSD
Brend: HEMOFARM
LAXOMUCIL FORTE PRAŠAK je dodatak ishrani, koji sadrži optimalnu kombinaciju dijetetskih vlakana i ekstrakta lista sene sa blagotvornim dejstvom na digestivni trakt.Namena:-kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva usled nedovoljnog unošenja hranom svežeg voća i povrća bogatog dijetetski..
353,81 RSD
Brend: HEMOFARM
Laxomucil prašak je dodatak ishrani na bazi dijetetskih vlakana iz semene opne azijske bokvice. Doprinosi pravilnom funkcionisanju digestivnog trakta i očuvanju opšteg dobrog stanja organizma.Način upotrebe:-Odraslima i deci starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vremenski..
353,81 RSD
Brend: HEMOFARM
Laxomucil prašak je dodatak ishrani na bazi dijetetskih vlakana iz semene opne azijske bokvice. Doprinosi pravilnom funkcionisanju digestivnog trakta i očuvanju opšteg dobrog stanja organizma.Način upotrebe:-Odraslima i deci starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vrem..
583,14 RSD
Brend: MaxMedica
Enzynorm je dodatak ishrani koji sadrži smešu digestivnih enzima biljnog i mikrobiološkog porekla koji učestvuju u razgradnji i varenju proteina, masti i ugljenih hidrata. Pored toga, sadrži i kapsulu potpuno biljnog porekla koja je takođe i gastrorezistentna, što znači da se razlaže direktno u crev..
354,82 RSD 506,88 RSD
Brend: MaxMedica
Laxo Max je dodatak ishrani na bazi laktuloze i suvih ekstrakata kore krušine, korena mongolskog maslačka i cveta kamilice.List sene i kora krušine doprinose normalnoj funkciji intestinalnog trakta.Način upotrebe: Jedna kesica 2-3 puta nedeljno.Sastav: laktuloza 2000mg, suvi ekstrakt korena mon..
371,37 RSD 436,90 RSD
NATURAL WEALTH PAPAJA ENZIM TABLETE ZA ŽVAKANJE - dodatni enzimi namenjeni procesu varenja masti i ugljenih hidrata, prijatnog voćnog ukusa.Namena:-Za prirodnu regulaciju varenja i metabolizma masti i ugljenih hidrata-Kod nadutosti i osećaja težine u želucu i crevima-Kao pomoć pri sprovođenju r..
2.069,71 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)