Apoteka Janković
Korpa

Vitamin D

Vitamin D
Brend: BIOFAR
Biofar direct Ultra K2D3 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa, neophodna za očuvanje zdravih i jakih kostiju, zuba i hrskavice. Način upotrebe: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doručka. Sadržaj kesice sipati direktno na jezik.Sastav: Vitamin K2 (Menahinon-7) 7..
534,31 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000, cink, vitamin D3 je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema. Kosuplementacija vitamina D, cinka i vitamina C obezbeđuje efikasnije antioksidativno, imunomodulatorno i antivirusn..
1.374,62 RSD 1.718,28 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 1000 je dodatak ishrani koji je namenjen za potrebe posebne ishrane kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je neophodna nadoknada vitaminom D. Nedostatak vitamina D ima razmere epidemije širom sveta. U r..
816,48 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 2000 je dodatak ishrani koji je namenjen za potrebe posebne ishrane kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je neophodna nadoknada vitaminom D. Nedostatak vitamina D ima razmere epidemije širom sveta..
996,62 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 4000 IJVitamin D3 (holekalciferol) – 4000 IJ Vitamina D3 u jednoj tableti.Delovanje:-Potpomaže normalno funkcionisanje imunog sistema.-Pomaže u održavanju zdravlja kostiju.-Pomaže održavanje normalne funkcije mišićnog sistema.-Doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora.-Učestvuje u ..
1.292,11 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Vitamin D 1000IU je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu na dan uz obrok. Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): Vitamin D3 (holekalciferol) 25 μg (1000 I.J.). Pakovanje: 60 kapsula..
1.023,84 RSD
Brend: TG PHARM
Rastvor AD3 predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani iz najrazličitijih razloga. Osnovna fiziološka funkcija Vitamina D je održavanje op..
182,52 RSD
Brend: TG PHARM
Vitamin D3 uljane kapi predstavlja dodatni izvor vitamina D u ishrani odojčadi i odraslih. Nedovoljno vitamina D3 narušava zdravlje koštanog sistema, doprinosi smanjenju mišićne mase, povećanju masnih naslaga, a i povećani rizik za mnoge bolesti savremenog doba (kardiovaskulatne bolesti, hormonski d..
181,31 RSD
Brend: BIOMIN
IMUNO PROTECT je dodatak ishrani koji predstavlja idealnu potporu imunom sistemu tokom cele godine, a naročito u periodima povećane incidence virusnih infekcija i u borbi sa alergijama. Primena:- kod osoba oslabljenog imuiteta- u periodima povećane incidence virusnih infekcija- kod osteomalacija i o..
1.327,10 RSD
Brend: MaxMedica
Vitamin D3 je dodatak ishrani koji pojačava imunitet, snagu zuba i kostiju, sprečava nastanak infekcija i bolesti, pomaže kod tegoba vezanih za šećer i gojaznost. Način upotrebe: Preporučuje se uzimanje 1 tablete dnevno, uz obrok.Sastav: Vitamin D3 (holekalciferol) 10 µgPakovanje: 100..
708,48 RSD
NATURAL WEALTH VITAMIN D-1000IJ KAPSULE A50
2 + 1 GRATIS
NATURAL WEALTH VITAMIN D-1000IJ KAPSULE - ekstra snažna formula za zdrav imunitet i čvrste kosti.Primarna uloga vitamina D je apsorpcija kalcijuma i fosfora iz probavnog sistema i održavanje njihove ravnoteže u organizmu, što je direktno povezano s očuvanjem koštane mase. Vitamin D važan je i z..
1.206,58 RSD
NATURAL WEALTH VITAMIN D-400IJ TABLETE A100
2 + 1 GRATIS
NATURAL WEALTH VITAMIN D-400IJ TABLETE  - je dodatak ishrani sa vitaminom D.Primarna uloga vitamina D je apsorpcija kalcijuma i fosfora iz probavnog sistema i održavanje njihove ravnoteže u organizmu, što je direktno povezano s očuvanjem koštane mase. Vitamin D važan je i za očuvanje normalne f..
1.246,80 RSD
OPTIMUM D3 je dijetetski suplement na tržištu sa dozom vitamina D3 koji zadovoljava optimalne dnevne potrebe po preporukama Svetske Zdravstvene organizacije. Primena: - kod osteoporoze, osteopenije- kod rahitisa- kod prevencije karcinoma (dojke, prostate i debelog creva)- kod povećanja otp..
961,20 RSD
OPTIMUM D3 FORTE je jedinstveni dijetetski suplement na tržištu sa dozom vitamina D3 od 2000 IU koji zadovoljava optimalne dnevne potrebe po preporukama Svetske zdravstvene organizacije.Delovanje: - pospešuje apsorpciju kalcijuma i fosfora u crevima- pospešuje mineralizaciju kostiju (prevenira ..
972,00 RSD
Brend: Pharmanova
SolD3evit® je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što: održava zdravlje kostiju i zuba omogućava normalno funkcionisanje mišića jača imuni sistemNamena:- preporučuje se radi sprečavanja deficita vitamina D,..
807,30 RSD
Brend: Pharmanova
SolD3evit® je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što: održava zdravlje kostiju i zuba omogućava normalno funkcionisanje mišića jača imuni sistemNamena:- preporučuje se radi sprečavanja deficita vitamina D,..
596,16 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 31 (2 strana)