Apoteka Janković
Korpa

Vitamin D

Vitamin D
Brend: BIOFAR
Biofar direct Ultra K2D3 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa, neophodna za očuvanje zdravih i jakih kostiju, zuba i hrskavice. Način upotrebe: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doručka. Sadržaj kesice sipati direktno na jezik.Sastav: Vitamin K2 (Menahinon-7) 7..
534,31 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000, cink, vitamin D3 je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema. Kosuplementacija vitamina D, cinka i vitamina C obezbeđuje efikasnije antioksidativno, imunomodulatorno i antivirusn..
1.718,28 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi 500 je jedinstveni preparat koji sadrži dvostruko veću dozu probiotske kulture S.boulardii, uz dodatak vitamina D3 u optimalnoj dozi.Delovanje: - Doprinosi poboljšanju imunog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina         &nb..
703,53 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 1000 je dodatak ishrani koji je namenjen za potrebe posebne ishrane kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je neophodna nadoknada vitaminom D. Nedostatak vitamina D ima razmere epidemije širom sveta. U r..
816,48 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 2000 je dodatak ishrani koji je namenjen za potrebe posebne ishrane kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je neophodna nadoknada vitaminom D. Nedostatak vitamina D ima razmere epidemije širom sveta. U r..
996,62 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 2000 sa ukusom narandže je dodatak ishrani sa ukusom višnje sa 2000.I.J. vitamina D3 u jednoj pastili. Jedinstvenost Detrical vitamina D3 u obliku pastila omogućava uzimanje vitamina D3 bez opterećenja želuca (gastroprotekcija), a uz to omogućena je i brza apsorpcija vitamina D3. Pr..
638,93 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 2000 sa ukusom višnje je dodatak ishrani sa ukusom višnje sa 2000.I.J. vitamina D3 u jednoj pastili. Jedinstvenost Detrical vitamina D3 u obliku pastila omogućava uzimanje vitamina D3 bez opterećenja želuca (gastroprotekcija), a uz to omogućena je i brza apsorpcija vitamina D3. Preporučuje ..
638,93 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 2000 je dodatak ishrani koji je namenjen za potrebe posebne ishrane kod osoba sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je neophodna nadoknada vitaminom D. Nedostatak vitamina D ima razmere epidemije širom sveta..
996,62 RSD
Brend: DR.THEISS
Detrical 4000 IJVitamin D3 (holekalciferol) – 4000 IJ Vitamina D3 u jednoj tableti.Delovanje:-Potpomaže normalno funkcionisanje imunog sistema.-Pomaže u održavanju zdravlja kostiju.-Pomaže održavanje normalne funkcije mišićnog sistema.-Doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora.-Učestvuje u ..
1.292,11 RSD
Brend: Esensa
Devitin D3 400ij predstavlja dodatak ishrani dece koji obezbeđuje preporučen dnevni unos vitamin D3 u samo jednoj dozi. Neutralnog ukusa, bez šećera, veštačkih boja i aroma. Specijalno dizajniran aplikator omogućava jednostavno i precizno doziranje.Primena: - za pravilan rast i razvoj kostiju i zuba..
511,63 RSD
Brend: ERVAMATIN
ErvaVit D3 2000 je dodatak ishrani sa vitaminom D3 namenjen za potrebe ishrane kod osoba u stanjima deficita ili u stanjima kod kojih je povećana potreba za ovim nutrijentom, kod osoba sa osteopenijom i osteoporozom, osoba sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim oboljenjima. Način upotrebe: Popi..
639,52 RSD
Brend: ERVAMATIN
Ervavit Immuno Complex  je dodatak ishrani sa vitaminima C, D3 i cinkom, namenjena za potrebe ishrane: - kod osoba sa deficitom cinka i izraženom hipovitaminozom vitamina C i D, - kod osoba izloženih fizičkim i psihičkom stresu, u stanjima fizičkog umora i iscrpljenosti kod sportista, kod osoba..
897,12 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 55 (5 strana)