Apoteka Janković
Korpa

Zentiva

Brend: ZENTIVA
D-Vitasol je dodatak ishrani koji se preporučuje odraslim osobama i deci starijoj od 3 godine sa nedostatkom vitamina D. Obezbeđuje dovoljne količine vitamina D potrebne da zamene umerenu količinu izlaganja sunčevim zracima ili količinu unetu hranom bogatom vitaminom D. Pakovanje sadrži 10 ml, što o..
898,56 RSD
Brend: ZENTIVA
Nerviplex Forte je dodatak ishrani sa uridin - fosfatom i vitaminima B grupe (B1, B3, B6, B9, B12) koji se koristi kod umerene do teške periferne neuropatije, kako u akutnim tako i u hroničnim stanjima. Ublažava bolove i osećaj trnjenja pod kožom, pomaže kod neuralgija, umanjuje bol u vratu, lumbaln..
2.612,74 RSD
Brend: ZENTIVA
Nerviplex je dodatak ishrani sa uridin - fosfatom i vitaminima B grupe (B1, B3, B6, B9, B12) koji se koristi u ranim stadijumima simptoma periferne neuropatije sa blagim bolom. Utiče na smanjenje bola, peckanja, utrnulosti, poboljšava funkcionisanje perifernog nervnog sistema, poboljšava centralne s..
2.488,32 RSD
Brend: ZENTIVA
O.R.S. Jagoda je dodatak ishrani za nadoknadu tečnosti i elektrolita sa ukusom jagode za odrasle i decu stariju od 3 godine.* Pogodan za sve situacije kada konzumacija same vode nije dovoljna (dijareja, povraćanje, povišena telesna temperatura, izlaganje visokim spoljnim temperaturama, sportske i fi..
575,62 RSD 639,58 RSD
Brend: ZENTIVA
O.R.S. Limun je dodatak ishrani za nadoknadu tečnosti i elektrolita sa ukusom limuna za odrasle i decu stariju od 3 godine.* Pogodan za sve situacije kada konzumacija same vode nije dovoljna (dijareja, povraćanje, povišena telesna temperatura, izlaganje visokim spoljnim temperaturama, sportske i fiz..
575,62 RSD 639,58 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)