Apoteka Janković
Korpa

Nega grudi

Nega grudi
Brend: GUAM
Guam Inthenso krema za grudi predstavlja kompletan tretman, učvršćuje grudi i povećava njihov volumen sa push-up efektom zatezanja. Zahvaljujući ekskluzivnom kompleksu Gezhimu™ koji je zaslužan za stimulaciju prirodnog procesa akumulacije masnoće u potkožnom masnom tkivu, grudi se učvršćuju, podižu ..
5.575,11 RSD
Brend: GUAM
Guam Krema za grudi DUO je krema koja učvršćuje, tonizira i neguje grudi, a sadrži kombinaciju specifične vrste morskih Guam algi i pročišćene morske vode. Poboljšava čvrstinu epiderma i sprečava nastanak strija. Bori se protiv prvih tragova opuštene kože.Način upotrebe Guam Kreme za grudi DUO: Krem..
3.609,61 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA SERUM ZA ZATEZANJE GRUDI - Efekat toniranja i učvršćivanja.Delovanje: Posebno formulisan za grudi (dojke, vrat i liniju vrata) kod trudnica i porodilja, serum za učvršćivanje grudi pruža podršku grudima nakon porođaja za čvršću kožu i bolji tonus zahvaljujući jedinstvenoj kombinaci..
2.376,38 RSD
Brend: SEBAMED
Tretman protiv strija tokom trudnoće, nakon trudnoće, gojaznosti, dijete ili stresne situacije. Takođe pomaže u sprečavanju nastanka strija u slučaju medicinskog i kliničkog tretmana za mršavljenje, mezoterapije, liposukcije, povećenja ili smanjenja grudi. Pogodna je kao krema za masažu. Pruža maksi..
1.817,54 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)