Apoteka Janković
Korpa

GUAM

GUAM
Brend: GUAM
Alga scrub je piling za telo na bazi morske soli, algi i eteričnih ulja. Učvršćuje, revitalizuje i daje koži trenutni osećaj zategnutosti uz istovremeni efekat opuštanja. Mešavina esencijalnih ulja (menta, limun i ruzmarin) deluje kao aromaterapija. Način upotrebe: Na mokru kožu ..
907,89 RSD
Brend: GUAM
Guam blato hladno je blato sa dodatkom mentola i divljeg kestena koje se preporučuje kod problema proširenih vena, ispucalih kapilara ili osetljive kože jer intenzivno hladi kožu, a dubinski deluje na celulit i masne naslage. Za vreme tretmana s hladnim blatom oseća se dubinsko hlađenje kože prvih 1..
7.395,03 RSD
Brend: GUAM
Blato hladno je blato sa dodatkom mentola i divljeg kestena koje se preporučuje kod problema proširenih vena, ispucalih kapilara ili osetljive kože jer intenzivno hladi kožu, a dubinski deluje na celulit i masne naslage. Za vreme tretmana s hladnim blatom oseća se dubinsko hlađenje kože prvih 10-15 ..
5.304,53 RSD
Brend: GUAM
Guam blato toplo je proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, a koristi se za eliminaciju celulita, te nakon desetak tretmana uklanja više centimetara celulita. Bogat sadržaj morskih minerala i vitamina čine kožu čvrstom i elastičnom.- Smanjuje celulit na nogama i donjem delu tela,- Zag..
7.520,37 RSD
Brend: GUAM
Blato za stomak za mršavljenje je bogato jodom, gvožđem i kalcijumom  - čisti, vlaži i omekšava kožu, efikasno protiv pomorandžine kore uzrokovano zadržavanjem viška vode u telu. Glina ima visoku stopu apsorpcije, uklanja toksine kože, eliminiše mrtve ćelije kože, ima prirodne funkcije pr..
7.833,72 RSD
Brend: GUAM
Britania dren napitak sa ukusom zelenog čaja omogućuje eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma. Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih materija, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se akumuliraju nakon preo..
3.733,22 RSD
Brend: GUAM
Guam Britannia COLLAGEN je dodatak ishrani na bazi morskog kolagena, hijaluronske kiseline, vitamina i alge Wakame, obogaćen astaksantinom koji daje strukturu i elastičnost kostima, koži, kosi, noktima i zglobovima i predstavlja ključni element za regeneraciju tkiva i kože. * Unos morskog kolag..
4.202,97 RSD
Brend: GUAM
Guam Cryo Slim par bandažera u tečnosti su bandažeri (5,5 metara svaki) za višekratnu upotrebu sa GUAM® algama i ekstraktima biljaka, koji efikasno deluju na: - celulit i masne naslage- oslobađaju od viška tečnosti- pružaju olakšanje umornim nogama- pospešuju mikrocirkulaciju - učvršćuju kožu. * Zbo..
6.088,81 RSD
Brend: GUAM
Guam Cryo Slim tečna dopuna za bandažere je tečna dopuna, za višekratne bandažere, sa GUAM® algama i ekstraktima biljaka koji efikasno deluju na celulit i masne naslage, oslobađaju od viška tečnosti, pružaju olakšanje umornim nogama, pospešuju mikrocirkulaciju i učvršćuju kožu.Način upotrebe Guam Cr..
3.977,71 RSD
Brend: GUAM
Fango hladna krema zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na: smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobijeni nakon tretmana od mesec dana), sprečava zadržavanje vode u tkivima, smanjuje masne jastučiće vraćajući koži svežinu i elastičnost. Krema je namenjena osetljivoj koži sa v..
3.388,47 RSD
Brend: GUAM
Fango krema za stomak ima praktičnu i brzu primenu a redukuje nesavršenosti izazvane taloženjem masnih naslaga na području stomaka/struka. Zahvaljujući svojstvima GUAM algi u kombinaciji sa fino usitnjenim crnim turmalinom i plemenitim biljnim fitokompleksima za mršavljenje (gorka pomorandža, k..
2.650,89 RSD
Brend: GUAM
Fango noćna krema - Izuzetan proizvod nove generacije koji pretvara spavanje u kozmetički tretman. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, odlična je alternativa tretmanu sa blatima. Stimuliše mikrocirkulaciju kožnog tkiva, vrši eliminaciju toksina, ima drenažno dejstvo i sprečava akumula..
6.381,63 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)