Apoteka Janković
Korpa

Oštećena koža

Oštećena koža

Brend: A-DERMA
A-Derma Epitheliale A.H krema je moćna krema za obnavljanje kožne barijere posebno formulisana za oštećenu kožu. Pogodna za celu porodicu. Kompleks aktivnih sastojaka, Cicahialumide® može stimulisati epidermalno obnavljanje i pomoći u smanjenju ožiljaka. Ekstrakt peruanske liane može smiriti kožu i ..
1.823,67 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma dermatološki sindet Rhealba čisti i umiruje osetljivu kožu. Bez parfema. Bez sapuna. Fiziološki pH. Biorazgradiva formula.A-Derma krema za ruke  je intenzivno obnavljajuća krema za ruke posebno prilagođena za ispucalu, oštećenu ili iritiranu kožu ruku.Način upotrebe: Koristiti po potreb..
1.289,70 RSD
Bioderma Cicabio Arnica+ krema je umirujuća i obnavljajuća krema koja smanjuje pojavu modrica, udaraca i čvoruga - tretman koji umiruje kožu i vrši resorpciju oštećene kože. Može se koristiti i preventivno u slučaju dermatoloških intervencija i injekcionih tretmana u cilju prevencije modrica. * Pods..
1.709,69 RSD
Bioderma Cicabio obnavljajuća krema SPF50+ pomaže u obnavljanju oslabljene kože izložene suncu tako što deluje tokom svake faze biološkog procesa epidermalne rekonstrukcije (idealna za zaštitu malih i površinskih rana izloženih suncu) i ograničava rizik od nastanka hiperpigmentacije nakon ožiljka.* ..
1.452,67 RSD
Bioderma Cicabio Pommade mast obnavlja, ublažava, sanira dehidriranu i oštećenu kožu u svakoj fazi epidermalne rekonstrukcije. Preporučuje se u slučaju pilinga, laserskog lečenja, dermatoloških tretmana po lekarskom savetu ili u slučaju pojave ekstremne suvoće kao što je pityriasis alba ili ispucala..
1.437,30 RSD
Bioderma Cicabio regenerativna krema obnavlja epidermis i na licu i na telu i štiti oštećenu kožu. Pogodna kod manjih oštećenja kože: površinski piling, neabrazivni laserski tretman i kod suve kože: iritacija, ljuspasta područja. * Pospešuje proces zarastanja i pomaže obnavljanju kože, sma..
1.268,30 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariederm mast je namenjena za tretman ragada i fisura.Oštećena koža postaje meka, glatka i zaštićena od isušivanja. Pogodna je i za bolne, iziritirane i napukle bradavice tokom perioda dojenja.Izoluje, obnavlja, omekšava i izglađuje kožu.Bez mirisa, konzervanasa, hipoalergeno.Način upotrebe:..
1.711,08 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)