Apoteka Janković
Korpa

Oštećena koža

Oštećena koža

Brend: A-DERMA
A-Derma Epitheliale A.H krema je moćna krema za obnavljanje kožne barijere posebno formulisana za oštećenu kožu. Pogodna za celu porodicu. Kompleks aktivnih sastojaka, Cicahialumide® može stimulisati epidermalno obnavljanje i pomoći u smanjenju ožiljaka. Ekstrakt peruanske liane može smiriti kožu i ..
1.823,67 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma dermatološki sindet Rhealba čisti i umiruje osetljivu kožu. Bez parfema. Bez sapuna. Fiziološki pH. Biorazgradiva formula.A-Derma krema za ruke  je intenzivno obnavljajuća krema za ruke posebno prilagođena za ispucalu, oštećenu ili iritiranu kožu ruku.Način upotrebe: Koristiti po potreb..
1.289,70 RSD
Cicabio Arnika+ je tretman koji umiruje kožu i vrši resorpciju oštećene kože. Podstiče brzu i ciljanu resorpciju podliva i uklanjanje pigmenata koji su odgovorni za plavo-ljubičastu boju i podstiče obnovu kože. Ekstrakt Arnica Montana-e i Apigenin deluju direktno na biološke mehanizme odgovorne za n..
1.550,45 RSD
Cicabio pommade obnavlja, ublažava, sanira dehidriranu i oštećenu kožu. Preporučuje se u slučaju pilinga, laserskog lečenja, dermatoloških tretmana po lekarskom savetu ili u slučaju pojave ekstremne suvoće kao što je pityriasis alba ili ispucala koža, Njegove komponente sa antibakterijskim sv..
1.437,30 RSD
Cicabio regenerativna krema obnavlja epidermis i na licu i na telu i štiti oštećenu kožu. Pogodna kod manjih oštećenja kože: površinski piling, neabrazivni laserski tretman i kod suve kože: iritacija, ljuspasta područja. Njegova antibakterijska komponenta (bakar-cink) pročišćava epidermi..
1.219,41 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)