Apoteka Janković
Korpa

Oštećena koža

Oštećena koža

A-DERMA DERMALIBOUR PLUS PENUŠAVI GEL 200ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-DERMA Dermalibour plus penušavi gel je penušavi gel sa ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn. Čisti, umiruje i pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.* Za celu porodicu (odojčad, deca i odrasli): za lice, telo, spoljne delove sluzokože i pranje fragilne kože ruku. * Visoka dermatološka, pedijatr..
1.657,26 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA EPITHELIALE A.H DUO MASSAGE GEL-ULJE ZA MASAŽUZahvaljujući ekskluzivnom patentiranom* aktivnom sastojku Cicahyalumide®-u, ovo masažno gel-ulje poboljšava izgled tragova, ali  trenutno i dugotrajno umiruje. Za masažu ožiljaka i strija ,ali i fragilne kože nakon epitel..
2.428,80 RSD
A-DERMA EPITHELIALE A.H KREMA 40ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-Derma Epitheliale A.H krema je moćna krema za obnavljanje kožne barijere posebno formulisana za oštećenu kožu. * Pogodna za celu porodicu. * Kompleks aktivnih sastojaka, Cicahialumide® može stimulisati epidermalno obnavljanje i pomoći u smanjenju ožiljaka. Ekstrakt peruanske liane može smiriti kož..
2.599,08 RSD
A-DERMA EPITHELIALE A.H ULTRA KREMA 100ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-DERMA EPITHELIALE A.H ULTRA krema predstavlja ultra umirujuću i obnavljajuću kremu za oštećenu kožu nakon nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana kao i za epidermalne promene koje mogu ostaviti ožiljke. 94% sastojaka prirodnog porekla.* Ubrzava zarastanje i regeneraciju kože podstičuc..
3.319,80 RSD
A-DERMA EPITHELIALE A.H. ULTRA KREMA 40ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-DERMA Epitheliale A.H. ULTRA krema predstavlja ultra umirujuću i obnavljajuću kremu za oštećenu kožu nakon nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana kao i za epidermalne promene koje mogu ostaviti ožiljke. 94% sastojaka prirodnog porekla.* Ubrzava zarastanje i regeneraciju kože podstiču..
2.428,80 RSD
A-DERMA PROMO ZAŠTITNA KREMA -50% NA DRUGI ARTIKAL
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-DERMA PROMO ZAŠTITNA KREMA -50% na drugi artikalA-DERMA Zaštitna krema predstavlja svakodnevnu hidratantnu i umirujuću negu za oštećenu i reaktivnu kožu lica. Ublažava iritaciju i svrab, obnavlja kožu. * Kombinacija umirujućih, hidratantnih i antiiritirajućih aktivnih sastojaka vraća koži udobnost..
764,64 RSD
A-DERMA ZAŠTITNA KREMA 50ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: A-DERMA
A-DERMA Zaštitna krema predstavlja svakodnevnu hidratantnu i umirujuću negu za oštećenu i reaktivnu kožu lica. Ublažava iritaciju i svrab, obnavlja kožu.* Kombinacija umirujućih, hidratantnih i antiiritirajućih aktivnih sastojaka vraća koži udobnost i blagostanje.* Mogu je koristiti odojčad, deca i ..
892,32 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 150ml  DUO PACKAvène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silik..
1.785,96 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 300ml -50% na drugi artikal    Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elem..
2.438,04 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 50ml TRIO  Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatim..
1.206,48 RSD
Brend: AVENE
Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatima, koji je čine tako nežnom za kož..
1.273,80 RSD
Brend: AVENE
Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatima, koji je čine tako nežnom za kožu. Svoji..
1.624,92 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)