Apoteka Janković
Korpa

Oštećena koža

Oštećena koža

Brend: A-DERMA
A-DERMA Dermalibour plus  penušavi gel je penušavi gel sa ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn. Čisti, umiruje i pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.* Za celu porodicu (odojčad, deca i odrasli): za lice, telo, spoljne delove sluzokože i pranje fragilne kože ruku. * Visoka dermatološka, pe..
1.657,26 RSD
Brend: A-DERMA
Epitheliale A.H. duo krema predstavlja ultra obnavljajuću kremu za oštećenu kožu nakon dermatoloških postupaka ili za epidermalne promene koje mogu ostaviti ožiljke. Ova krema ima dvostruki efekat zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku, CICAHYALUMIDE-u.*Bez parfema. Bez parabena. Ispitano..
2.529,68 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma Epitheliale A.H krema je moćna krema za obnavljanje kožne barijere posebno formulisana za oštećenu kožu. Pogodna za celu porodicu. Kompleks aktivnih sastojaka, Cicahialumide® može stimulisati epidermalno obnavljanje i pomoći u smanjenju ožiljaka. Ekstrakt peruanske liane može smiriti kožu i ..
1.823,67 RSD
Brend: A-DERMA
A-Derma dermatološki sindet Rhealba čisti i umiruje osetljivu kožu. Bez parfema. Bez sapuna. Fiziološki pH. Biorazgradiva formula.A-Derma krema za ruke  je intenzivno obnavljajuća krema za ruke posebno prilagođena za ispucalu, oštećenu ili iritiranu kožu ruku.Način upotrebe: Koristiti po potreb..
1.289,70 RSD
BIODERMA CICABIO ARNICA+ KREMA 40ML
3000+ Sensibio H2O 250ml
Bioderma Cicabio Arnica+ krema je umirujuća i obnavljajuća krema koja smanjuje pojavu modrica, udaraca i čvoruga - tretman koji umiruje kožu i vrši resorpciju oštećene kože. Može se koristiti i preventivno u slučaju dermatoloških intervencija i injekcionih tretmana u cilju prevencije modrica. * Pods..
1.880,10 RSD
BIODERMA CICABIO OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF50+ 30ML
3000+ Sensibio H2O 250ml
Bioderma Cicabio obnavljajuća krema SPF50+ pomaže u obnavljanju oslabljene kože izložene suncu tako što deluje tokom svake faze biološkog procesa epidermalne rekonstrukcije (idealna za zaštitu malih i površinskih rana izloženih suncu) i ograničava rizik od nastanka hiperpigmentacije nakon ožiljka.* ..
1.597,94 RSD
BIODERMA CICABIO POMMADE MAST 40 ML
3000+ Sensibio H2O 250ml
Bioderma Cicabio Pommade mast obnavlja, ublažava, sanira dehidriranu i oštećenu kožu u svakoj fazi epidermalne rekonstrukcije. Preporučuje se u slučaju pilinga, laserskog lečenja, dermatoloških tretmana po lekarskom savetu ili u slučaju pojave ekstremne suvoće kao što je pityriasis alba ili ispucala..
1.437,30 RSD
BIODERMA CICABIO REGENERATIVNA KREMA 40ML
3000+ Sensibio H2O 250ml
Bioderma Cicabio regenerativna krema obnavlja epidermis i na licu i na telu i štiti oštećenu kožu. Pogodna kod manjih oštećenja kože: površinski piling, neabrazivni laserski tretman i kod suve kože: iritacija, ljuspasta područja. * Pospešuje proces zarastanja i pomaže obnavljanju kože, sma..
1.395,41 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariederm mast je namenjena za tretman ragada i fisura.Oštećena koža postaje meka, glatka i zaštićena od isušivanja. Pogodna je i za bolne, iziritirane i napukle bradavice tokom perioda dojenja.Izoluje, obnavlja, omekšava i izglađuje kožu.Bez mirisa, konzervanasa, hipoalergeno.Način upotrebe:..
1.711,08 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)