Apoteka Janković
Korpa

Riblja ulja

Riblja ulja
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Super EPA riblje ulje je dodatak ishrani koji štiti srce i krvne sudove snižavanjem nivoa triglicerida, modulacijom upale i antiaritmijskim delovanjem.Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu uz obrok.Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): Riblje ulje 1000 mg sadrži: EPA (eikozapentaenska kiselina) 330 ..
1.274,10 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
468,18 RSD 624,24 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje bez dodatog ukusa je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi...
390,74 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje sa ukusom banane je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi. ..
390,74 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje sa ukusom jagode je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi. ..
390,74 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani sa eikozapentaenoičnom i dokozaheksaenoičnom kiselinom koje doprinose normalnoj funkciji srca i krvnih sudova, normalnoj funkciji mozga, održavanju normalnog vida. Sastav: Riblje ulje standardizovano na 18% EPA i 12% DHA 2000 mg, EPA 360 mg, DHA 240 mgNačin primene: Uzimati 1 kapsulu..
625,25 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)