Apoteka Janković
Korpa

Riblja ulja

Riblja ulja
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Super EPA riblje ulje je dodatak ishrani koji štiti srce i krvne sudove snižavanjem nivoa triglicerida, modulacijom upale i antiaritmijskim delovanjem.Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu uz obrok.Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): Riblje ulje 1000 mg sadrži: EPA (eikozapentaenska kiselina) 330 ..
1.344,18 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje bez dodatog ukusa je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi...
519,05 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje sa ukusom banane je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi. ..
519,05 RSD
Brend: GALAFARM
Riblje ulje sa ukusom jagode je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina. Kod dece se preporučuje zbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, a kod odraslih za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Takođe se preporučuje kod fizički aktivnih ljudi. ..
488,72 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)