Apoteka Janković
Korpa

Kreme protiv ojeda

Kreme protiv ojeda
Brend: A-DERMA
A-DERMA Dermalibour + Obnavljajuća-CICA krema je obnavljajuća krema za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Formulisana je sa pročišćavajućim bakar-cink kompleksom i ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi koji trenutno umiruje i podstiče brzo obnavljanje kože.* Iritacije ru..
1.416,36 RSD
Avalon krema za pelenski osip brzo umiruje osetljivu kožu i smanjuje osip nastao u pelenskoj regiji - formula sa cink-oksidom i pantenolom.* Pruža bebi zaštitu od prvog dana. * Antibakterijski efekti cetrimida štite bebinu kožu od nastanka novih osipa.* Stvara barijeru između bebine kože i pelena te..
684,99 RSD
Brend: AVENE
Avene Cicalfate Plus obnovljiva krema je bogata, hranljiva krema, obogaćena postbiotskim restorativnim sastojkom, bogatim proteinima koji pomažu u obnavljanju kože, pomaže u zaštiti kože od spoljnih agresora, a istovremeno održava pravilnu hidrataciju za optimalno obnavljanje kože. Koristi se kod og..
1.867,80 RSD
Brend: AVENE
Cicalfate+ sprej suši, obnavlja i umiruje nadraženu kožu sklonu maceracijama.* Za celu porodicu. Lice, telo, pelenska regija.* Suši i obnavlja iritacije u jednom koraku, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka.- Isušuje promene - apsorbirajući prah brzo suši površinske vlažne..
1.556,28 RSD
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o sv..
344,74 RSD
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstv..
145,28 RSD
Brend: BAMBO
Bambo nature umirujuća krema štiti kožu vaše bebe od prekomerne vlage tako što ostavlja nežan zaštitni sloj na osetljivoj koži bebe i savršena je za osetljivu kožu guze i kožu lica. Krema ima visok sadržaj lipida čak 38% i stvara zaštitnu barijeru koja "diše" na koži kako bi bila meka i glatka. Umir..
572,21 RSD
BEPANTHEN MASTBepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja.Delovan..
1.346,28 RSD
BEPANTHEN MASTBepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja.Delovan..
608,86 RSD
 Bioderma ABCDerm Change Intensif krema protiv pelenskog osipa namenjena je sprečavanju pelenskog osipa i obnovi kože ove regije zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima.* D-pantenol, ima umirujuća svojstva i jača kožnu barijeru ubrzavanjem rekonstrukcije epidermisa.* Cink oksid štiti epide..
1.283,65 RSD
Bioderma Cicabio Pommade mast obnavlja, ublažava, sanira dehidriranu i oštećenu kožu u svakoj fazi epidermalne rekonstrukcije. Preporučuje se u slučaju pilinga, laserskog lečenja, dermatoloških tretmana po lekarskom savetu ili u slučaju pojave ekstremne suvoće kao što je pityriasis alba ili ispucala..
1.437,30 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Baby Moments krema sa cinkom protiv ojeda obogaćena sa 15% cink oksida, stvara zaštitni sloj koji propušta vazduh koji štiti od iritacije izazvane pelenom. Pantenol pomaže u regeneraciji kože vaše bebe. Nežna formula, idealna za efekat visoke zaštitne barijere.* Formula sa 84% prirodnog porek..
717,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 54 (5 strana)