Apoteka Janković
Korpa

Kreme protiv ojeda

Kreme protiv ojeda
Brend: A-DERMA
A-DERMA CYTELIUM sprej je bezbojni umirujući proizvod za negu iritirane kože sklone maceracijama kao što su vlažna područija, kožni nabori, glutealna regija. Oblik spreja olakšava nanošenje, posebno kod dece - bezbolno.* Sprej za iritiranu kožu za obnavljanje koji suši, štiti i umiruje iritiranu kož..
1.556,28 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA DERMALIBOUR+ CICA-krema je obnavljajuća krema namenjena za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. 100 % prirodna formula.* Sadrži ekskluzivnu kombinaciju aktivnih sastojaka: soli bakra i cinka udružene s biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba®​ zobi te bi..
1.560,24 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA PROMO Exomega CONTROL Penušavi gel 2u1+GRATIS DERMALIBOUR+CICA-krem  A-DERMA Exomega CONTROL penušavi gel 2u1 nežno čisti suvu kožu sklonu atopiji, umiruje i štiti od suvoće - može se koristiti od rođenja i na koži i na kosi. 2-u-1 sredstvo za čišćenje sa veoma blagom i biorazgradi..
2.865,72 RSD
Avalon krema za pelenski osip brzo umiruje osetljivu kožu i smanjuje osip nastao u pelenskoj regiji - formula sa cink-oksidom i pantenolom.* Pruža bebi zaštitu od prvog dana. * Antibakterijski efekti cetrimida štite bebinu kožu od nastanka novih osipa.* Stvara barijeru između bebine kože i pelena te..
684,99 RSD
Brend: AVENE
Avène Cicalfate Plus obnavljajuća krema je obnavljajuća krema namenjena za osetljivu iritiranu kožu, kao i spoljašnja genitalna područja, suve promene kod odojčadi, dece i odraslih. Zaštitna krema se koristi kod iritacija gornjih slojeva kože uzrokovane različitim vrstama agresije (klimatski faktori..
1.483,02 RSD 2.118,60 RSD
Brend: AVENE
Avène Cicalfate+ gel za čišćenje je specijalno formulisan za obnavljanje i ublažavanje iritacije kože svih uzrasta. Pogodan za higijenu iritirane kože, kao i spoljašnjih intimnih područja kod novorođenčadi, dece ili odraslih. * Ima širok spektar indikacija kao što su osip u predelu pelena, intimne i..
1.269,58 RSD 1.813,68 RSD
Brend: AVENE
Avène Cicalfate+ sprej suši, obnavlja i umiruje nadraženu kožu sklonu maceracijama. * Za celu porodicu. Lice, telo, pelenska regija.* Osetljiva i iritirana koža cele porodice se odmah umiruje, a uobičajene rane, tj. one nepatološkog porekla, savršeno se popravljaju nakon 48 sati.* Suši i obnavlja ir..
1.155,92 RSD 1.651,32 RSD
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o sv..
406,30 RSD
Brend: Meilab
Baby skin krema štiti i neguje i najosetljiviju kožu beba.Delovanje: Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstv..
164,98 RSD
Brend: BAMBO
Bambo nature umirujuća krema štiti kožu vaše bebe od prekomerne vlage tako što ostavlja nežan zaštitni sloj na osetljivoj koži bebe i savršena je za osetljivu kožu guze i kožu lica. Krema ima visok sadržaj lipida čak 38% i stvara zaštitnu barijeru koja "diše" na koži kako bi bila meka i glatka. Umir..
572,21 RSD
BEPANTHEN MASTBepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja.Delovan..
1.593,03 RSD
BEPANTHEN MASTBepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja.Delovan..
648,95 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 60 (5 strana)