Apoteka Janković
Korpa

BAYER HEALTH CARE

BAYER HEALTH CARE
BEPANTHEN KREMBepanthen krem sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže proces regeneracije kože i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere.Delovanje:Bepanthen krem namenjen je za dnevnu negu kože koja je izložena štetnim spoljašnjim uticajima (npr. vetru,vodi), pomaže i kod blagih povreda ..
595,95 RSD
BEPANTHEN MASTBepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje. Prekriva površinu kože i time sprečava gubitak vode i štiti kožu od isušivanja.Delovan..
589,25 RSD
Canesbalance vaginalni gel je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstven..
1.095,77 RSD
Elevit je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su Vam potrebni pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja. - Elevit je posebna formulacija koja ukupno sadrži 18 vitamina i minerala i 200 mg omega-3 masne kiseline DHK (dokozaheksaenska kiselina). - Osim toga Elevit..
1.714,74 RSD
SUPRADYN ENERGY ŠUMEĆE TABLETEDelovanje:Supradyn Q10 energy je dodatak prehrani s koenzimom Q10, vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Predstavlja podršku stvaranju energije. Vitamini B6, B12, B1, B2, biotin, niacin, pantotenska kiselina i minerali kalcijum, bakar, jod, gvožđe, mangan i m..
610,30 RSD
SUPRADYN ENERGY TABLETEDelovanje:Supradyn Q10 tablete je dodatak prehrani s koenzimom Q10, vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Predstavlja podršku stvaranju energije. Vitamini B6, B12, B1, B2, biotin, niacin, pantotenska kiselina i minerali kalcijum, bakar, jod, gvožđe, mangan i magnezi..
1.060,90 RSD
SUPRADIN FAST ENERGYSupradyn FAST energija je nova generacija multivitaminskih preparata s mineralima i koenzimom Q10 koji je kao dodatak ishrani namenjen podršci vitalnosti i energetskim procesima u telu tokom celog dana.Delovanje: Vitamini B6, B12, C, tiamin, riboflavin, biotin, niacin, pantotensk..
547,56 RSD
Supradyn® IMUNO Vitamin C je dodatak ishrani koji sadrži 500 mg vitamin C i ekstrakt citrusa. Pruža podršku imunom sistemu i deluje antioksidativno - štiti ćelije od oksidativnog stresa.Studije su pokazale da vitamin C skraćuje trajanje prehlade i ublažava težinu simptoma prehlade u proseku za 23% ...
576,00 RSD
Supradyn Imuno Boost je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži vitaminime C i D kao i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Namenjen za svakodnevnu podršku imunog sistema, naročito u hladnijim mesecima (prehlade, nedostatak vitamina D).Način upotrebe: Odrasli i deca starija ..
1.192,32 RSD
Supradyn KIDS Imuno Boost je dodatak ishrani u obliku žele bombona sa ukusom jagode, narandže i papaje koji sadrži vitaminime C i D kao i cink  koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Namenjen za svakodnevnu podršku imunog sistema, naročito u hladnijim mesecima (prehlade, nedostatak v..
1.495,30 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)