Apoteka Janković
Korpa

Bebe i deca

Bebe i deca
Brend: DISNEY
Disney atraktivni gel i šampon za tuširanje za djevojčice, pakovan u izvrsnoj 2D figuri Disney animirane junakinje. Može se koristiti i kao šampon, ali i kao igračka. Prijatnog mirisa, dermatološki testiran. Sadrži parfeme.Pakovanje: 400ml..
469,00 RSD
Brend: DISNEY
Disney atraktivni gel i šampon za tuširanje za djevojčice, pakovan u izvrsnoj 2D figuri Disney animirane junakinje.Može se koristiti i kao šampon, ali i kao igračka. Prijatnog mirisa, dermatološki testiran. Sadrži parfeme.Pakovanje: 400ml..
489,89 RSD
Brend: DISNEY
Disney atraktivni gel i šampon za tuširanje za djevojčice, pakovan u izvrsnoj 2D figuri Disney animirane junakinje.Može se koristiti i kao šampon, ali i kao igračka. Prijatnog mirisa, dermatološki testiran. Sadrži parfeme.Pakovanje: 400ml..
489,89 RSD
Brend: DISNEY
Disney dečiji gel i šampon za tuširanje. Dvostruki mirisni užitak - blago hidrira kožu tela i istovremeno štiti i hrani kosu dajući joj sjaj. Njegova blaga formula je obogaćena ekstaktom ovsa iz organskog uzgoja.Pakovanje: 250ml..
286,93 RSD
Brend: DISNEY
Disney dečiji gel i šampon za tuširanje.Dvostruki mirisni užitak - blago hidrira kožu tela i istovremeno štiti i hrani kosu dajući joj sjaj. Njegova blaga formula je obogaćena ekstaktom ovsa iz organskog uzgoja.Pakovanje: 250ml..
286,93 RSD
Johnson's baby kupka cottontouch 2u1 gel za pranje kose i tela čisti i štiti osetljivu kožu od prvog dana.Hipoalergenski i pH usklađen. lako se ispira i ne ostavlja tragove proizvoda na koži. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno ..
763,33 RSD
Johnson's baby losion cottontouch za lice i teloLosion za lice i telo - pomešan sa pravim pamukom. Klinički dokazano da je pogodan za kožu vašeg novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Ne ostavlja tragove. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno než..
552,98 RSD
Johnson's baby ulje cottontouch - Idealno za masažu novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno nežna i blaga nega.Uzrast: 0m+Pakovanje: 300ml..
586,44 RSD
Johnson's baby vlažne maramice cottontouch - U kombinaciji sa pravim pamukom, ove vlažne maramice su blage poput pamučne vate i vode, za negu osetljive kože od prvog dana.Hipoalergenski i klinički dokazano pogodan za kožu novorođenčeta. No More Tears® formula pruža iskustvo bez suza i blaga je ..
277,29 RSD
Brend: GALENIKA
Pantenol krema predstavlja proizvod koji je namenjen negi i zaštiti vaše kože. Posebna formulacija na bazi dekspantenola.Namena: -za ubrzanje zarastanja povreda kože: ogrebotina, oderotina, blažih opekotina-ublažavanje tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu-ubla..
264,53 RSD
Brend: GALENIKA
Pantenol mast predstavlja proizvod koji je namenjen negi i zaštiti vaše kože. Posebna formulacija na bazi dekspantenola.Namena: -kod manjih opekotina izazvanih različitim fizičkim i hemijskim agensima-za ublažavanja tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu-ko..
264,53 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Tetesept Gusarska avantura je dečija so za kupanje sa svežim mirisom okeana koja sadrži hranljivo ulje jojobe, pogodno za osetljivu dečiju kožu. - Specijalna formulacija boji vodu u plavo.- So se nalazi u zanimljivom pakovanju u obliku čaše, sa dečijim motivima i sadrži  zabavne konfete koje pl..
304,42 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 19 (2 strana)