Apoteka Janković
Korpa

Biljne kapi

Biljne kapi
Candidaplant biljne kapi su potpuno prirodan proizvod koji zahvaljujući svojim aktivnim principima uništava kandidu, zaustavlja njen rast, eliminiše toksine iz organizma, regeneriše sluzokožu digestivnog, urogenitalnog i respiratornog trakta.Delovanje: -Kod uporne kandide-Zaustavlja rast gljivi..
808,86 RSD
Brend: E.S.I.
Dijetetski suplement ( dodatak ishrani) na bazi suvog ekstrakta ehinacee (Ehinacea purpurea) sa ukusom šumskog voća pogodan za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina. Svakodnevna upotreba echinacee može sprečiti i/ili pomoći u borbi protiv prehlada, gripa i prisustva bakterija u gorn..
511,06 RSD
Brend: ETERRA
Ulje divljeg origana sa moringom – za jačanje imuniteta. Ulje divljeg origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica - izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva koja u potpunosti ubijaju Ešerihiju koli i Kandidu albikans u minimalnim konc..
1.583,04 RSD
Brend: ETERRA
Efikasno ubija preko 30 vrsta mikroorganizama, sjajna prevencija za grip i prehladu, aktivniji od belog luka i ehinacee. Ulje divljeg origana je veoma jako (daleko  jače  od  ulja  čili  paprike )  pa  se  preporučuje  njegovo razblaživanje - najbolje pom..
1.583,04 RSD
Brend: ETERRA
Moćno antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko ulje - vrlo je efikasno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 5-8 kapi sa malo maslinovog ulja i progutati na prvi znak prehlade. Pomešati jednu kap sa kašikom vode i grgljati i progutati za up..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Ulje je moćni antibakterik, antifungicid, antiseptik. Mogu ga koristiti svi članovi porodice, uključujući i bebe i decu. U slučaju upornih infekcija ili oboljenja može se koristiti zajedno sa uljem divljeg origana u odnosu 5:1. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 15-25 kapi sa malo maslinovog ulja i ..
1.180,58 RSD
Brend: ETERRA
Ima veoma dobra ekspektorantska svojstva - služi za podsticanje i ubrzanje uklanjanja bronhijalne sluzi iz disajnih puteva. Ulje fragonije efikasno je u zaustavljanju infekcija mikroorganizmima (bakterijske, gljivične i virusne). Ima veoma pozitivan efekat u prevenciji i umanjivanju s..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Pokazalo se delotvornim kao prirodni antibiotik i antioksidans. Deluje na široki spektar bakterija i virusa -  aktivne materije uništavaju membranu citoplazme - izazivača bolesti I bukvalno ih „izgladnjuju“, a da pri tome ne nanose nikakvu štetu ljudskom organizmu. Deluje i na gljivice – naroči..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Jedinstvena mešavina ulja (ulje moringe, nima, čajevca, kurkume, origana, lavande, ruzmarina i eukaliptusa) čini moćno imunostimulativno, antibakterijsko, antigljivično,antivirusno, antiseptičko, antiupalno, antioksidantsko, anti-age ulje. Način upotrebe: Oralno koristiti 3-5 kapi 3-5 puta..
1.180,58 RSD
KAPI BELOG LUKA poboljšavaju cirkulaciju krvi, snižavaju krvni pritisak i povoljno deluju na različite parametre u metabolizmu masti. Primenom ove tinkture poboljšavaju se simptomi početne arterioskleroze. Pored toga, preparat pokazuje i antiseptično, antimikotično i digestivno dejstvo.Sastav: etano..
289,27 RSD
KAPI ECHINACEA  je prirodni preparat za jačanje imuniteta. Aktivni sastojci ehinacee imaju povoljno dejstvo na imuni sistem i poboljšavajuodbrambenu moć organizma.Sastav: tečni ekstrakt herbe ehinacee, alkohol , voda, sorbitol, kalijum sorbat Način primene: 3 puta dnevno 10 do 15 kapi sa malo v..
452,35 RSD
KAPI ZA INHALACIJU sadrže mešavinu etrskih ulja eukaliptusa, bora, ruzmarina i nane koja se udisanjem primenjuju na sluznice respiratornog trakta gde ispoljavaju antiseptično dejstvo. Inhaliranjem se ublažava zapaljenje nazalnih šupljina (kijavica, sinusi) i disajnih puteva, smiruje kašalj uzrokovan..
481,72 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)