Apoteka Janković
Korpa

Dehidratacija

Dehidratacija
HUMANA ELEKTROLITI BANANA A12
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -10 %
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Banana je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja, prevashodno kod dece od 12. meseca i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje se  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 3-6 č..
772,59 RSD 858,43 RSD
HUMANA ELEKTROLITI KOMORAČ A12
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -10 %
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Komorač je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to..
772,59 RSD 858,43 RSD
Brend: DR THEISS
Litorsal šumeće tablete- dodatak ishrani- sa šećerom i zaslađivačima- aroma limuna i peperminta Namena: Litorsal šumeće tablete su namenjene za pripremanje napitka koji doprinosi nadoknadi tečnosti i očuvanju balansa elektrolita. Kalijum i vitamin C doprinose normalnom funkcionisanju nervnog si..
489,89 RSD
Brend: MaxMedica
Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem..
1.039,10 RSD
Brend: ZENTIVA
O.R.S. Jagoda je dodatak ishrani za nadoknadu tečnosti i elektrolita sa ukusom jagode za odrasle i decu stariju od 3 godine.* Pogodan za sve situacije kada konzumacija same vode nije dovoljna (dijareja, povraćanje, povišena telesna temperatura, izlaganje visokim spoljnim temperaturama, sportske i fi..
575,62 RSD 639,58 RSD
Brend: ZENTIVA
O.R.S. Limun je dodatak ishrani za nadoknadu tečnosti i elektrolita sa ukusom limuna za odrasle i decu stariju od 3 godine.* Pogodan za sve situacije kada konzumacija same vode nije dovoljna (dijareja, povraćanje, povišena telesna temperatura, izlaganje visokim spoljnim temperaturama, sportske i fiz..
575,62 RSD 639,58 RSD
OROSAL 65 PRAŠAK ZA ORALNI RASTVOR 13G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: GALENIKA
OROSAL 65 PRAŠAK ZA ORALNI RASTVOR je kombinacija glukoze i elektrolita u optimalnom odnosu. Služi za nadoknadu tečnosti i elektrolita. Namenjen je deci svih uzrasta i odraslima. Koristi kod lakog i srednje teškog stepena dehidratacije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem.Preporučuje se kod..
189,01 RSD
REHIDRAN PRAŠAK A20
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: HEMOFARM
Rehidran prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće po..
2.008,80 RSD
Brend: Salvus
ORSOVIT-  je Salvusov  lako rastvorljivi granulirani prašak u vrećicama, namenjen za oralnu primenu kao pomoć pri dijetalnoj ishrani bolesnika s gubitkom elektrolita i vode izazvane prolivom i povraćanjem. Proizvod je sa prijatnim ukusom pomorandže. Orsovit mogu uzimati bebe, deca i odrasl..
461,20 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)