Apoteka Janković
Korpa

HUMANA

HUMANA
Brend: HUMANA
Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Pogodna je za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Uzast 0m+Sa GOS (galakto-oligo..
1.411,41 RSD
Brend: HUMANA
Humana 1 My Pack sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. - Zahvaljujući GOS (galak..
1.823,98 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada ..
1.411,41 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 My Pack sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada m..
1.997,69 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u ma..
1.411,41 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim ..
1.613,04 RSD
Brend: HUMANA
Humana čaj za dojilje namenjen je majkama koje doje svoje bebe, kao i trudnicama. Predstavlja veoma ukusnu i dobro izbalansiranu mešavinu ekstrakata lekovitog bilja i voća, koja pruža osećaj zadovoljstva. Delovanje: Uspešno odgovara povećanim potrebama majke dojilje za unosom tečnosti odgovarajuće k..
752,40 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem mo..
710,64 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće ..
710,64 RSD
Brend: HUMANA
Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Namena: Ovaj čaj je veoma blag i može se koristiti za dodatni unos tečnosti kod beba od 4. meseca života. Deluju povoljno kod stanja prouzrokovanih nadimanjem i bolovima u stomaku. Nač..
744,48 RSD
Brend: HUMANA
Humana Junior je mlečna formula namenjena deci uzrasta preko 12 meseci, nakon upotrebe majčinog mleka ili neke druge mlečne formule, ukoliko dete nije na prirodnoj ishrani. Formula je obogaćena omega - 3 masnim kiselinama i prilagođena je nutritivno deci do tri godine.Doziranje i način primene:Mlečn..
1.367,47 RSD
HUMANA KAŠA BEZ MLEKA SA 5 ŽITARICA 200G
+ POKLON KAŠA SA KEKSOM
Brend: HUMANA
Humana bezmlečna instant kaša sa 5 žitarica sadrži 100% organske žitarice od celog zrna. Bez mleka, bez dodatog šećera - sastojci prirodno sadrže šećer. Sadrži gluten. Uzrast 6m+Način upotrebe: Fleksibilna priprema - sa odabranom prelaznom mlečnom formulom, sa kravljim mlekom (uz saglasn..
527,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)