Apoteka Janković
Korpa

HUMANA

HUMANA
Brend: HUMANA
Humana 0 je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane prevremeno rođene odojčadi, kao i za odojčad rođenu na vreme, sa malom telesnom težinom na rođenju (iznad 1800 g). * Sastav Humana 0 je prilagođen povećanim potrebama odojčeta za energijom, proteinima i kalcijumom, kao i još nerazvije..
1.189,10 RSD
Brend: HUMANA
Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Pogodna je za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Uzast 0m+Sa GOS (galakto-oligo..
1.411,41 RSD
Brend: HUMANA
Humana 1 My Pack je početna formula za odojčad pogodna od rođenja kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće.* Sadrži  GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna i LCP: polinezasićene omega-3 i omega-6 masne kiseline dugog lanca, identične onima koji s..
2.298,68 RSD
Brend: HUMANA
Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada ..
1.350,30 RSD
HUMANA 2 MY PACK 800G
SUPER CENA
Brend: HUMANA
Humana 2 My Pack je prelazno mleko za odojčad stariju od 6 meseci sa sastojcima potrebnim za zdrav rast i razvoj, predstavlja deo uravnotežene mešovite ishrane. Kao dopunska hrana kod dojenja, ili kao jedina hrana, ukoliko dojenje nije moguće.  Posle navršenih 10. meseci, preporučuje se Humana ..
2.069,00 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u ma..
1.591,01 RSD
Brend: HUMANA
Humana 3 je prelazna mlečna formula, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Uzrast 10m+ Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim ..
1.613,04 RSD
HUMANA 3 JUNIOR MY PACK 650G
SUPER CENA
Brend: HUMANA
Humana 3 Junior My pack, mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima je mleko namenjeno ishrani male dece posle 12. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2 My Pack, prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge prelazne  formule. Može se  koristiti kao samostalan obrok&nb..
1.777,00 RSD
Brend: HUMANA
Humana AR Expert je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi od rođjenja kod kojih postoji vraćanje želudačnog sadržaja (regurgitacija - bljckanje). * Humana AR Expert sadrži skrob i visok procenat kazeina iz mleka. Oba ova sastojka menjaju svoju strukturu u želucu odojčeta, št..
1.614,06 RSD
Brend: HUMANA
Humana čaj za dojilje, na bazi mešavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, ima blagi galaktoreični efekat (povećava stvaranje i lučenje mleka), namenjen je prevashodno dojiljama za zadovoljenje povećane potrebe za unošenje tečnosti u periodu dojenja.Način upotrebe: 200 ml prokuvane..
782,23 RSD 869,14 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Banana je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja, prevashodno kod dece od 12. meseca i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje se  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 3-6 č..
772,59 RSD 858,43 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Komorač je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to..
772,59 RSD 858,43 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)