Apoteka Janković
Korpa

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju
Brend: PHARMAVITA
Alfa beta film je preparat za uklanjanje bradavica, kurijih očiju, žuljeva ili hiperkeratoze.Način upotrebe: Bradavicu, kurije oko, žulj ili hiperkeratozu pažljivo premazati četkicom. Sačekati da se prosuši i formira tanak film. Ponoviti postupak. Primenjivati ujutru i uveče. Kurije oči se, uz pravi..
371,52 RSD
Brend: PHARMAVITA
Alfa-beta melem je proizvod, koji se koristi kod problema sa uraslim noktima, ili preventivno kod zadebljanja i oštećenja nokta.Način upotrebe: Naneti u uglove noktiju, ispod nokta, kod zadebljalih ili oštećenih noktiju. Tretirano mesto možete zaštiti sa komadom plastične folije, što povećava efikas..
371,52 RSD
Brend: MENTA PADEJ
Clavex je specijalno formulisani preparat za spoljašnju upotrebu u čiji sastav ulaze ekstrakti, masna i etarska ulja biljnog porekla.Namena: Koristi se za uklanjanje kurjih očiju, bradavica ili žuljeva.Način upotrebe: Mlakom vodom i neutralnim sapunom oprati područje gde se nalazi kurje oko, bradavi..
435,86 RSD
Brend: EVELINE
PROFESIONALNA PILING MASKA ZA PETEProfesionalna maska za piling koji se izvodi kod kuće, intenzivno neguje područje peta, posebno tamo gde se žuljevi formiraju. Formula razvijena u saradnji sa podologom zasnovana je na jedinstvenom kompleksu 20 % PODOPeel™ (mlečna kiselina, glikolna kiselina, salici..
585,07 RSD
Brend: SINEFARM
Flasteri sa melemom protiv žuljeva i kurjih očiju  efikasno uklanjaju žuljeve, i kurje oči i druge orožale promene (hiperkeratoze), čime obezbeđuju uslove za higijenu i negu kože.Način upotrebe: Pre stavljanja flastera sa melemom, obolelo mesto oprati toplom vodom i sapunom,  zatim  d..
112,50 RSD
Brend: SINEFARM
Rastvor za žuljeve Žuljko efikasno uklanja žuljeve, bradavice, kurje oči i druge orožale promene (hiperkeratoze), čime obezbeđuje uslove za higijenu i negu kože.Način upotrebe: Pre upotrebe promućkati. Posle pranja i sušenja obolelog mesta, promene 2 do 3 puta dnevno namazati i ostaviti da se dobro ..
180,00 RSD
Brend: REKORD
Rekord balzam za kurije oči i bradavice Način upotrebe: Balzam naneti četkicom na kurije oko ili bradavicu uveče pre spavanja. Sačekati par minuta da se osuši i stvori beličasta skrama koju ne treba skidati do sledećeg mazanja. Postupak ponavljati svake večeri do potpunog uklanjanja kurjeg..
246,80 RSD
Brend: REKORD
Rekord melem flasteri za skidanje kurijeg oka i žuljeva.Način upotrebe: Pre upotrebe stopala treba oprati sapunom u toploj vodi, obrisati i potpuno osušiti a naročito žulj i njegovu okolinu. Nakon toga iseći traku flastera između dva prstena, ukloniti zaštitnu foliju, žuti melem postaviti tačno na ž..
132,80 RSD
Brend: VEROFARM
Ruski flaster za kurje oči koristi se za uklanjanje kurjih očiju i suvih žuljeva. Aktivna supstanca Salipod ruskog flastera je salicilna kiselina. Način upotrebe: Pre stavljanja flastera potopiti noge u toplu vodu, nakon čega ih treba dobro osušiti. Odseći flaster (tamne boje) potrebne veličine..
277,29 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl jastuče za žuljeve i zadebljanja su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih s..
234,72 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth električna turpija sa dijamantima osigurava meka i lepa stopala za samo 2 minuta. Jedinstvena glava valjka sa dijamantskim kristalima nežno uklanja tvrdu kožu, i čini stopala svilenkasto glatkim. Meka, lepa stopala nakon jedne upotrebe. Ergonomski dizajnirana drška oblikovana je..
2.999,00 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth električna turpija sa dijamantima - pink je električna turpija za stopala za uklanjanje tvrde kože za samo nekoliko minuta za stopala zdravog izgleda. Idealno za sigurno i profesionalno uklanjanje tvrde kože sa stopala kod kuće. Jedinstvena glava valjka sa dijamantskim kristali..
2.999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)