Apoteka Janković
Korpa

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju
Brend: PHARMAVITA
Alfa beta film je preparat za uklanjanje bradavica, kurijih očiju, žuljeva ili hiperkeratoze.Način upotrebe: Bradavicu, kurije oko, žulj ili hiperkeratozu pažljivo premazati četkicom. Sačekati da se prosuši i formira tanak film. Ponoviti postupak. Primenjivati ujutru i uveče. Kurije oči se, uz pravi..
316,08 RSD
Brend: PHARMAVITA
Alfa-beta melem je proizvod, koji se koristi kod problema sa uraslim noktima, ili preventivno kod zadebljanja i oštećenja nokta.Način upotrebe: Naneti u uglove noktiju, ispod nokta, kod zadebljalih ili oštećenih noktiju. Tretirano mesto možete zaštiti sa komadom plastične folije, što povećava efikas..
316,08 RSD
Brend: MENTA PADEJ
Clavex je specijalno formulisani preparat za spoljašnju upotrebu u čiji sastav ulaze ekstrakti, masna i etarska ulja biljnog porekla.Namena: Koristi se za uklanjanje kurjih očiju, bradavica ili žuljeva.Način upotrebe: Mlakom vodom i neutralnim sapunom oprati područje gde se nalazi kurje oko, bradavi..
326,90 RSD
Brend: REKORD
Rekord balzam za kurije oči i bradavice Način upotrebe: Balzam naneti četkicom na kurije oko ili bradavicu uveče pre spavanja. Sačekati par minuta da se osuši i stvori beličasta skrama koju ne treba skidati do sledećeg mazanja. Postupak ponavljati svake večeri do potpunog uklanjanja kurjeg..
203,68 RSD
Brend: REKORD
Rekord melem flasteri za skidanje kurijeg oka i žuljeva.Način upotrebe: Pre upotrebe stopala treba oprati sapunom u toploj vodi, obrisati i potpuno osušiti a naročito žulj i njegovu okolinu. Nakon toga iseći traku flastera između dva prstena, ukloniti zaštitnu foliju, žuti melem postaviti tačno na ž..
102,52 RSD
Brend: VEROFARM
Ruski flaster za kurje oči koristi se za uklanjanje kurjih očiju i suvih žuljeva. Aktivna supstanca Salipod ruskog flastera je salicilna kiselina. Način upotrebe: Pre stavljanja flastera potopiti noge u toplu vodu, nakon čega ih treba dobro osušiti. Odseći flaster (tamne boje) potrebne veličine..
277,29 RSD
Staroplaninski melem za kurje oko i bradavice sadrži macerate i ulja čuvarkuće, bršljana i divlje nane, kao i salicilnu kiselinu, koji su veoma efikasni u borbi protiv HPV virusa (izazivača bradavica i kurjeg oka).Nosilac melema je prirodna celuloza koja fiksira lekovito dejstvo biljaka na obolelo m..
806,40 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)