Apoteka Janković
Korpa

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju

Žuljevi, kurije oči, urastanje noktiju
Brend: PHARMAVITA
Alfa beta film je preparat za uklanjanje bradavica, kurijih očiju, žuljeva ili hiperkeratoze.Način upotrebe: Bradavicu, kurije oko, žulj ili hiperkeratozu pažljivo premazati četkicom. Sačekati da se prosuši i formira tanak film. Ponoviti postupak. Primenjivati ujutru i uveče. Kurije oči se, uz pravi..
316,08 RSD
Brend: PHARMAVITA
Alfa-beta melem je proizvod, koji se koristi kod problema sa uraslim noktima, ili preventivno kod zadebljanja i oštećenja nokta.Način upotrebe: Naneti u uglove noktiju, ispod nokta, kod zadebljalih ili oštećenih noktiju. Tretirano mesto možete zaštiti sa komadom plastične folije, što povećava efikas..
316,08 RSD
Brend: MENTA PADEJ
Clavex je specijalno formulisani preparat za spoljašnju upotrebu u čiji sastav ulaze ekstrakti, masna i etarska ulja biljnog porekla.Namena: Koristi se za uklanjanje kurjih očiju, bradavica ili žuljeva.Način upotrebe: Mlakom vodom i neutralnim sapunom oprati područje gde se nalazi kurje oko, bradavi..
359,35 RSD
Brend: REKORD
Rekord balzam za kurije oči i bradavice Način upotrebe: Balzam naneti četkicom na kurije oko ili bradavicu uveče pre spavanja. Sačekati par minuta da se osuši i stvori beličasta skrama koju ne treba skidati do sledećeg mazanja. Postupak ponavljati svake večeri do potpunog uklanjanja kurjeg..
232,94 RSD
Brend: REKORD
Rekord melem flasteri za skidanje kurijeg oka i žuljeva.Način upotrebe: Pre upotrebe stopala treba oprati sapunom u toploj vodi, obrisati i potpuno osušiti a naročito žulj i njegovu okolinu. Nakon toga iseći traku flastera između dva prstena, ukloniti zaštitnu foliju, žuti melem postaviti tačno na ž..
119,58 RSD
Brend: VEROFARM
Ruski flaster za kurje oči koristi se za uklanjanje kurjih očiju i suvih žuljeva. Aktivna supstanca Salipod ruskog flastera je salicilna kiselina. Način upotrebe: Pre stavljanja flastera potopiti noge u toplu vodu, nakon čega ih treba dobro osušiti. Odseći flaster (tamne boje) potrebne veličine..
277,29 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl jastuče za žuljeve i zadebljanja su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih s..
234,72 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth električna turpija sa dijamantima osigurava meka i lepa stopala za samo 2 minuta. Jedinstvena glava valjka sa dijamantskim kristalima nežno uklanja tvrdu kožu, i čini stopala svilenkasto glatkim. Meka, lepa stopala nakon jedne upotrebe. Ergonomski dizajnirana drška oblikovana je..
2.999,00 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth električna turpija sa dijamantima - pink je električna turpija za stopala za uklanjanje tvrde kože za samo nekoliko minuta za stopala zdravog izgleda. Idealno za sigurno i profesionalno uklanjanje tvrde kože sa stopala kod kuće. Jedinstvena glava valjka sa dijamantskim kristali..
2.999,00 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth set za negu stopala sa morskim mineralima je električna turpija za stopala za uklanjanje tvrde kože za stopala za samo nekoliko minuta za stopala zdravog izgleda. Idealno za sigurno i profesionalno uklanjanje tvrde kože sa stopala kod kuće...
3.227,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)