Apoteka Janković
Korpa

EVELINE

EVELINE
Brend: EVELINE
EVELINE SLIM EXTREME 4D SCALPEL SERUM REDUCING 250MLSerum eliminiše lokalni višak masnog tkiva i  podstiče mršavljenje u predelu struka i butina. Revolucionarna tehnologija sagoreva nakupljene masne stanice. - Sa efektom zagrevanja-  Do 2,8 cm manje u obimu stomaka-  Efekat vitki..
650,88 RSD 813,60 RSD
Brend: EVELINE
Eveline +6 Bioactive vitamin C Day&Night krema je aktivno podmlađujuća krema koja je kombinacija prirodnih i tehnološki unapređenih sastojaka izabranih specijalno za potrebe umorne kože i kože bez sjaja kako bi joj što duže omogućili zdrav i mladalački izgled. - Posvetljuje kožu - Eliminiše simp..
452,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 1 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 10 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatki..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 11 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatki..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 12 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatki..
570,24 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 2 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,82 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 3 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 4 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 5 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 6 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Bel London Argan dugotrajni ruž za usne 7 - dugotrajan ruž za usne koji održava blistavost ceo dan i noć* SJAJ CEO DAN I NOĆ: Lagani ruž za usne nežno klizi na usne i pruža prekrasan sjajni finiš bez sušenja i lepljenja. Obezbeđuje izvanrednu udobnost, ostavljajući vaše usne luksuzno glatkim..
556,88 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 130 (11 strana)