Apoteka Janković
Korpa

Blog RSS Feed

03 авг Međunarodna nedelja dojenja
Apoteka 0 167
Svetska nedelja dojenja održava se svake godine prve nedelje avgusta, uz podršku SZO (Svetske zdravstvene organizacije), UNICEF-a i mnogih ministarstava zdravlja i drugih organizacija. Ova globalna ka..
11 феб VITAMIN C čudotvorni dodatak za negu kože
Apoteka 0 8818
Starenje kože lica je jedna od najčešćih briga žena. Mnoge uočljive promene kao što su bore, opuštenost, neujednačen ten kože, dosadna i suva koža mogu značajno uticati na samopoštovanje svake žene. N..
09 јан Atopijski dermatitis - Bolest razvijenih zemalja
Apoteka 0 6950
Šta je atopijski dermatitis? Atopijski dermatitis je hronična inflamatorna bolest kože koju karakteriše suva, crvena, iziritirana koža praćena svrabom, koja pogađa 15–20% dece širom sveta i može se ja..
21 окт Roze oktobar
Apoteka 0 11628
Oktobar je Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, sa već prepoznatljivim simbolom - ružičastom mašnicom, sa ciljem da se podigne svest ranog otkrivanja ove bolesti. Rak dojke je najčešći tip malig..
30 авг Zdravi krećemo u školu/vrtić
Apoteka 0 2151
Semptembar je kraj leta i rasputa, a početak jeseni i nove školske godine ili vrtića. Mališani koji su leto proveli u igri, sve više će boraviti u zatvorenom kolektivnom prostoru. Bliski kontakti i te..
26 јул Fleke i pege od sunca, šta koristiti?
Apoteka 0 4809
FLEKE I PEGE OD SUNCA, ŠTA KORISTITI? Fleke na licu i ostalim delovima tela jesu hiperpigmentacija koja predstavlja poremećaj u boji kože, kose, sluzokože i noktiju, a nastaju usled povećanog lučenja ..
30 јун Policistični jajnici, insulinska rezistencija i trudnoća
Apoteka 0 4741
Sindrom policističnih jajnika PCOS (Polycistic ovary syndrome) je najčešći endokrinološko-ginekološki poremećaj kod žena u reproduktivnoj dobi, čije se različite kliničke manifestacije mogu, ali i ne ..
01 јан Zaštitite kožu, kosu i nokte od uticaja hladnog vremena
Apoteka 0 2529
Sačuvajte kožu, kosu i nokte u najboljem stanju ove zime.Primećujete li da vaša koža zimi postaje beživotna i suva, da su vaše usne uvek ispucale i da su stanja poput ekcema i dermatitisa iznenada pog..
01 сеп Lepota koja dolazi iznutra
Apoteka 0 1442
Gusta, sjajna kosa i blistava koža su sinonimi za lepotu i nešto za čim teže sve dame koje vode računa o svom izgledu, jer je tajna lepote upravo u nezi, kao i očuvanju opšteg zdravlja organizma.Veoma..
04 јун Koja je najzdravija i najbitnija vanškolska aktivnost za decu?
Apoteka 0 4401
Od svih aktivnosti, za decu najbitnija je, trčanje roditeljima u zagrljaj! Skloni smo da deci često govorimo „Pazi! Ne trči!“. Brinemo zbog mogućih čestih prehlada kod dece, upala pluća, ali upravo re..
30 сеп Kantarionovo i maslinovo ulje
Apoteka 0 2908
Kantarionovo ulje + sunce = XMaslinovo ulje + sunce = ?Kantarion je jedna od najpoznatijih biljaka tradicionalne medicine čija upotreba datira još od vremena Hipokrata. Na tržištu dominiraju mnogobr..
17 сеп Ulje jojobe
Apoteka 0 4035
Korisna svojstva ulja iz semena jojobe poznata su od davnina. Izdvaja se od ostalih po svojoj prelepoj zlatnožutoj boji, izuzetnoj stabilnosti i dr. karakteristikama, sadržaju vitamina, minerala i mas..
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)