Apoteka Janković
Korpa

Blog RSS Feed

01 јан Zaštitite kožu, kosu i nokte od uticaja hladnog vremena
Apoteka 0 138
Sačuvajte kožu, kosu i nokte u najboljem stanju ove zime.Primećujete li da vaša koža zimi postaje beživotna i suva, da su vaše usne uvek ispucale i da su stanja poput ekcema i dermatitisa iznenada pog..
01 сеп Lepota koja dolazi iznutra
Apoteka 0 480
Gusta, sjajna kosa i blistava koža su sinonimi za lepotu i nešto za čim teže sve dame koje vode računa o svom izgledu, jer je tajna lepote upravo u nezi, kao i očuvanju opšteg zdravlja organizma.Veoma..
04 јун Koja je najzdravija i najbitnija vanškolska aktivnost za decu?
Apoteka 0 819
Od svih aktivnosti, za decu najbitnija je, trčanje roditeljima u zagrljaj! Skloni smo da deci često govorimo „Pazi! Ne trči!“. Brinemo zbog mogućih čestih prehlada kod dece, upala pluća, ali upravo re..
30 сеп Kantarionovo i maslinovo ulje
Apoteka 0 1067
Kantarionovo ulje + sunce = XMaslinovo ulje + sunce = ?Kantarion je jedna od najpoznatijih biljaka tradicionalne medicine čija upotreba datira još od vremena Hipokrata. Na tržištu dominiraju mnogobr..
17 сеп Ulje jojobe
Apoteka 0 1406
Korisna svojstva ulja iz semena jojobe poznata su od davnina. Izdvaja se od ostalih po svojoj prelepoj zlatnožutoj boji, izuzetnoj stabilnosti i dr. karakteristikama, sadržaju vitamina, minerala i mas..
02 сеп Avokado – jedna od najzdravijih namirnica na svetu!
Apoteka 0 1051
Kad bi se biralo najneobičnije voće, nema sumnje da bi to bio avokado. Dok je svo drugo voće uglavnom sastavljeno od ugljenih-hidrata, avokado u najvećem procentu čine masti. Upravo zbog toga, avokado..
19 авг Komorač
Apoteka 0 1218
Komorač je aromatična biljka koja potiče sa Sredozemlja (Grčka, Turska, Italija, južna Francuska), a naveliko se koristi u kulinarske i lekovite svrhe. Komorač se koristi u svežem stanju u mediterans..
03 јул Savet u putu
Apoteka 0 299
Spremate se da krenete na neku dalju destinaciju? Bilo da putujete avionom ili se vozite autobusom, sledece savete bi trebalo da poslušate. Kako biste lakše podneli 'jet leg' na putovanjima koja traj..
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)