Apoteka Janković
Korpa

Aspiratori za nos

Aspiratori za nos
Aspirator nosko baby je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene..
0,00 RSD
Aspirator nosko baby 0+ PVC - aspiracija ustima je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicins..
0,00 RSD
Aspirator nosko baby 0+staklo je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravst..
0,00 RSD
Aspirator Belvital omogućava efikasno odstranjivanje nosnog sekreta koji ugrožava normalno disanje bebe. Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečava dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Način upotrebe: Pre i posle upotrebe aspirator se rastavi i o..
529,06 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan KIDS VITS Nasal aspirator je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdr..
0,00 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY aspirator za nos - meki nastavak 9/119* Jednostavno stisnite gumeni deo pumpice, pažljivo umetnite plastični deo u bebin nosić i zapušite prstom nozdrvu koju trenutno ne tretirate.* Lagano otpuštajte gumeni deo i sekret iz nosića će izaći.* Promenljivi vrh pumpice (mogu biti mekani i tvr..
309,22 RSD
Brend: ELFI
Elfi aspirator za nos - Nežno uklanja sekret iz bebinog nosa.- Materijal visoko kvalitetan, postojan silikon.- Sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čist.- Oprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temeljno isprati čistom vodom.- Pritisnuti telo aspiratora, vrh u..
170,50 RSD
NOSKO SET je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)