Apoteka Janković
Korpa

Aspiratori za nos

Aspiratori za nos
ASPIRATOR NOSKO BABY  0+ PVC
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Aspirator nosko baby je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene..
0,00 RSD
ASPIRATOR NOSKO BABY 0+ PVC-ASPIRACIJA USTIMA
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Aspirator nosko baby 0+ PVC - aspiracija ustima je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicins..
0,00 RSD
ASPIRATOR NOSKO BABY 0+ STAKLO
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Aspirator nosko baby 0+staklo je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravst..
0,00 RSD
ASPIRATOR ZA NOS BELVITAL
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Aspirator Belvital omogućava efikasno odstranjivanje nosnog sekreta koji ugrožava normalno disanje bebe. Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečava dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Način upotrebe: Pre i posle upotrebe aspirator se rastavi i o..
529,06 RSD
AVENT SET MINT AVENT SET MINT
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent SET Mint je prvi komplet za negu bebe.* Kompaktni komplet obuhvata nazalni aspirator sa mekanim vrhom, četkicu za zube koja se stavlja na prst i komplet za negu noktiju i kose. * Aventov komplet za negu bebe Vam omogućava da svom mališanu pružite najbolju negu...
3.988,38 RSD
BECUTAN KIDS VITS NASAL ASPIRATOR
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: ALKALOID
Becutan KIDS VITS Nasal aspirator je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdr..
0,00 RSD
CANPOL BABY ASPIRATOR ZA NOS - MEKI NASTAVAK 9/119
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CANPOL
Canpol BABY aspirator za nos - meki nastavak 9/119* Jednostavno stisnite gumeni deo pumpice, pažljivo umetnite plastični deo u bebin nosić i zapušite prstom nozdrvu koju trenutno ne tretirate.* Lagano otpuštajte gumeni deo i sekret iz nosića će izaći.* Promenljivi vrh pumpice (mogu biti mekani i tvr..
363,79 RSD
ELFI ASPIRATOR ZA NOS
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: ELFI
Elfi aspirator za nos - Nežno uklanja sekret iz bebinog nosa.- Materijal visoko kvalitetan, postojan silikon.- Sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čist.- Oprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temeljno isprati čistom vodom.- Pritisnuti telo aspiratora, vrh u..
170,50 RSD
NOSKO SET
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
NOSKO SET je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)