Apoteka Janković
Korpa

Gljivice

Gljivice
Brend: ETERRA
Vrlo brzo eliminiše parazite koji se gomilaju na površini kože, a efikasan je i protiv kožnih bolesti kao što su: ekcemi, psorijaza, osipi, akne, problemi suve kože i opekotine. Odlično je sredstvo protiv ugriza insekata, a takođe uspešno uništava gljivice koje izazivaju „atletsko stopalo“. Nim sapu..
348,81 RSD
Brend: EVELINE
Eveline Nail Therapy against mycosis je posebno razvijena formula koja se preporučuje kao terapija i prevencija gljivičnih infekcija noktiju. Aktivni sastojci tretmana prodiru duboko u nokte kako bi sprečili razvoj mikroorganizama i efikasno zaštitili od mikoze. Proizvod obnavlja nokatnu ploču, ubrz..
397,80 RSD
Brend: NAILNER
Nailner 2u1 lak protiv gljivičnih infekcija noktiju je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinsk..
0,00 RSD
Brend: NAILNER
Nailner olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinski..
0,00 RSD
TOP TEN BIO-POMADE PROPOLIS 50ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: TOP TEN
TOP TEN BIO-POMADE PROPOLIS je bioaktivna krema, tradicionalne recepture sa propolisom. * Propolis deluje stimulativno na procese regeneracije oštećenog tkiva kože. * Kao podloga korišćen je liofilizat belog sleza, koji u sinergiji sa ostalim prirodnim dodacima ovoj kremi kao što su ekstrakt lavande..
218,50 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)