Apoteka Janković
Korpa

Glodalice

Glodalice
Brend: CANPOL
Canpol 51/004 Baby silikonska glodalica Jagoda Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubićaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubićaLaka za održavanjeBPA free1 komad u pakovanju..
689,76 RSD
Brend: CANPOL
Canpol  glodalica ovčica 51-000 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.Tip artikla: GlodalicaKoličina: 1 Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvozni..
428,32 RSD
Brend: CANPOL
Canpol glodalica safari 56/140 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.Tip artikla: GlodalicaKoličina: 1 Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik:&nbs..
310,39 RSD
Brend: CANPOL
Canpol glodalica sovice 74-016 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.Tip artikla: GlodalicaKoličina: 1 Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik:&nbs..
315,96 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka plavaGlodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
2.019,60 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka roza Glodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
2.019,60 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns glodalica za zube u obliku žirafe* Dr Browns glodalica u obliku žirafe služi za masažu desni i smanjenje pritiska tokom izbijanja zubića. Dizajnirana da se održi hladnom kako bi se umirili bolovi u desnima. * Čvrsta, fleksibilna glodalica olakšava pritisak u ustima i raspoređuje bol. Ideal..
648,00 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns savitljiva glodalica za zube - PLAVA* U pakovanju se nalazi jedna savitljiva glodalica za zube plave boje namenjena bebama uzrasta 3m+.Proizvođač: Handi Craft Company, SADUvoznik: Lena Baby Group doo, BeogradZemlja porekla: Kina..
583,20 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns savitljiva glodalica za zube - ROZE* U pakovanju se nalazi jedna savitljiva glodalica za zube roze boje namenjena bebama uzrasta 3m+.Proizvođač: Handi Craft Company, SADUvoznik: Lena Baby Group doo, BeogradZemlja porekla: Kina..
583,20 RSD
Brend: ELFI
Elfi glodalica RK26 je dobrodošla u periodu rasta prvih zubića, da smiri bol i pripremi desni za izbijanje zubića.* Karakterisitike: - ergonomski dizajn- meke, zaobljene ivice - atraktivan oblik- jednostavna za držanje- bezbedna za upotrebu * Elfi Glodalice su napravljene od visoko kvalitetnog,..
247,10 RSD
Brend: ELFI
Elfi vodena glodalica 3/1 RK24 čini set od 3 glodalice. - Proizvod je punjen prečišćenom vodom i može se hladiti u bilo kom standardnom frižideru.- Ergonomični dizajn omogućava lako držanje i manipulisanje.- Preporučuje se hladna sterilizacija. Ne otkuvavati, sterilisati na pari, u mikrotalasnom ste..
359,43 RSD
Brend: ELFI
Elfi glodalica vodena RK28   - Dizajnirana da ohladi i umiri nežne dečije desni;- Proizvod je punjen prečišćenom vodom i može se hladiti u bilo kom standardnom frižideru;- Ergonomični dizajn omogućava lako držanje i upotrebu;- Dizajnirano i testirano u skladu sa najvišim standardima;- Nači..
156,67 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)