Apoteka Janković
Korpa

Glodalice

Glodalice
Brend: CANPOL
Canpol  glodalica ovčica 51-000 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.- 1 komad u pakovanju...
378,26 RSD
Brend: CANPOL
Canpol glodalica safari 56/140 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.- 1 komad u pakovanju...
310,39 RSD
Brend: CANPOL
Canpol glodalica sovice 74-016 je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Izbor različitih tekstura: ublažava bol pri nicanju prvih zubića.- Laka za održavanje.- BPA free.- 1 komad u pakovanju...
233,63 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka plavaGlodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
2.019,60 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka roza Glodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
2.019,60 RSD
Brend: ELFI
Elfi Mljackalica je super praktičan način da svoju bebu upoznate sa raznim ukusima i ponudite joj da uči samostalno da jede, bez brige da bi se ona mogla zagrcnuti ili prosuti hranu. Namenjena za sve vrste mekih i sočnih namirnica koje se žvakanjem i istiskivanjem kroz mljackalicu mogu ispasirati i ..
384,77 RSD
Brend: ELFI
Elfi silikonska glodalica sa drškom- Dizajnirana da ohladi i umiri nežne dečije desni.- Proizvod je punjen prečišćenom vodom i može se hladiti u bilo kom standardnom frižideru.- Ergonomični dizajn omogućava lako držanje i upotrebu.- Dizajnirano i testirano u skladu sa najvišim standardima.- Materija..
170,50 RSD
Brend: ELFI
Elfi vodena glodalica Slonče je namenjena hlađenju i umirivanju nežnih bebinih desni u periodu nicanja zubića.-  Ergonomski dizajn, lako držanje i upotreba.- Vesele, prijatne boje.- Pojedini delovi predviđeni za glodanje su ispunjeni prečišćenom vodom koja doprinosi mekoći glodalice, ali i duže..
331,78 RSD
Brend: NUK
NUK prstenasta glodalica pomaže kod masaže desni.Proizvedena je od visoko kvalitetnog polipropilena (PP).Neškodljiva je po zdravlje dece.Uzrast: 3+ meseciPakovanje: 2 komMaterijal: Plastika..
255,13 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)