Apoteka Janković
Korpa

ELFI

Brend: ELFI
Elfi aspirator za nos - Nežno uklanja sekret iz bebinog nosa.- Materijal visoko kvalitetan, postojan silikon.- Sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čist.- Oprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temeljno isprati čistom vodom.- Pritisnuti telo aspiratora, vrh u..
170,50 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca Borosilikat staklena RK11 je napravljena od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba - odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i visoke temperature. * Karakterisitike:- Pogodno za novorođenčad, od prvog dana života;-..
514,18 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca plastična RK02 je flašica sa silikonskom cuclom koja spada u red klasičnih modela plastičnih flašica, pogodnih za namene ishrane i hidriranja beba i dece. Napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola.* Karakterisitike:- visokokvalitetna plastika, bezbedna i pou..
267,26 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca plastična RK03 je napravljena od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.* Karakteristike:- visokokvalitetna plastika, bezbedna i pouzdana po zdravlje beba i dece;- silikonska cucla, veličina S;- ergonomski oblik omogućava lakše..
274,18 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca staklena RK76 - Visoko kvalitetno staklo;- Interesantan dizajn koji će bebi privući pažnju;- Materijal: staklo, PP (polipropilen – plastika bez bisfenola A), silikon.Pakovanje: 120ml..
285,70 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca staklena RK77- Visoko kvalitetno staklo;- Interesantan dizajn koji će bebi privući pažnju;- Materijal: staklo, PP (polipropilen – plastika bez bisfenola A), silikon.Pakovanje: 240ml..
336,39 RSD
Brend: ELFI
Elfi Borosilikat staklena flašica- Napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata vrhunskog kvaliteta koje je po svom sastavu drugačije od klasičnog stakla, a odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i visoke temperature.- Silikonska cucla.- Super lagana flašica - bebe je mogu s..
500,14 RSD
Brend: ELFI
Elfi činija četvrtasta- Činija se može koristiti za zagrevanje hrane u mikrotalasnoj, ali ne i za njeno pripremanje.- Činija ne sme biti poklopljena ukoliko se hrana zagreva u mikrotalasnoj.- Može se prati u mašini za sudove na najvišoj polici.- Određene namirnice mogu delimično promeniti boju proiz..
209,66 RSD
Brend: ELFI
Elfi činija okrugla RK55 je savršena za prve obroke beba i mališana koji se samostalno hrane. Praktična za održavanje i simpatičnog izgleda, postaje omiljeni deo pribora za hranjenje mališana u vašem domu.* Karakterisitike:- postojana, zdravstveno sigurna plastika bez bisfenola (PP – polipropilen)- ..
336,39 RSD
Brend: ELFI
Elfi činija sa escajgom  ODLIČNA za hranjenje bebe ili transport obroka, i za čuvanje hrane u frižideru. - Preporučen uzrast: 4m+.- Proverena, zdravstveno sigurna plastika bez bisfenola.- Laka i praktična.- Dovoljno velika za obroke beba i male dece.- Mekane drške escajga, prijatne za držanje.-..
686,60 RSD
Brend: ELFI
Elfi činija sa kašikom DOVOLJNA za obrok, PRAKTIČNA za upotrebu i održavanje, SIGURNA za zdravlje.Napravljena od sigurne plastike bez bisfenola, dizajnirana da količinski zadovolji prve bebine potrebe za obrocima čvrste hrane, Elfi Činiju sa kašikom se odlikuju i sledeće osobine: - Dovoljno velika z..
640,51 RSD
Brend: ELFI
Elfi glodalica RK26 je dobrodošla u periodu rasta prvih zubića, da smiri bol i pripremi desni za izbijanje zubića.* Karakterisitike: - ergonomski dizajn- meke, zaobljene ivice - atraktivan oblik- jednostavna za držanje- bezbedna za upotrebu * Elfi Glodalice su napravljene od visoko kvalitetnog,..
247,10 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 49 (5 strana)