Apoteka Janković
Korpa

Masti, gelovi

Masti, gelovi
Brend: PHARMALIFE
FITOBALM BALZAM GEL - prirodni balzam gel koji efikasno smanjuje simptome prehlade zapušen nos, kašalj i otežano disanje od prvih dana života (0 meseci) Preporučuje se kod:-Prehlade-Kašlja -Bronhitisa (akutni,hronični) -Sinuzitisa, Sekretornog otitisaDejstvo:-bronhodilatatorno, (opuštaju g..
592,32 RSD 740,40 RSD
Brend: Esensa
Pulmint gel je namenjen za utrljavanje na kožu grudi i leđa (suva inhalacija) i za pripremu vlažnih inhalacija kod prehlade, glavobolje, bolnog grla i kašljaNamena:- kod prehlade- bola u grlu i kašlja- kod glavobolje- kod bolova u mišićima i zglobovimaNačin upotrebe: Utljati malu količinu gela na ko..
354,96 RSD
RINOPANTEINA MAST je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstve..
0,00 RSD
Brend: NEVENA
Speed vaporub trenutno olakšava bol u zglobovima i mišićima, pospešuje cirkulaciju i daje osećaj svežine.Delovanje: Mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. ..
231,77 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)