Apoteka Janković
Korpa

NEVENA

NEVENA
Brend: NEVENA
EGO antibakterijski Deo sapun sadrži visokoefikasnu antibakterijsku komponentu koja pruža pouzdanu i dugotrajnu zaštitu od neželjenih mirisa i čini da se osećate sveže i čisto tokom celog dana. Ne narušava prirodnu ravnotežu zaštitnog hodrolipidnog sloja kože. Ego antobakterijski sapun ne isušuje ko..
91,24 RSD
Brend: NEVENA
Ego- deo krema za dugotrajnu zaštitu od neprijatnog mirisa tela sa moćnim antiperspirantnim i antibakterijskim dejstvom.Način upotrebe: Malu količinu kreme naneti na čistu, suvu kožu pazuha i dobro utrljati. Može se upotrebljavati svakodnevno. Ne primenjivati na oštećenu kožu.Pakovanje: 50ml..
249,31 RSD
Brend: NEVENA
Fresh step krema za negu stopalaDelovanje: Redovnom primenom kreme, koža Vaših stopala postaje meka, glatka i elastična. Intenzivno osvežava stopala, dezinfikuje kožu i sprečava gljivične infekcije. Može se koristiti za masažu stopala pri čemu pospešuje mikrocirkulaciju.Način upotrebe: Na suva i čis..
206,71 RSD
Brend: NEVENA
Fresh step losion za negu stopala.Delovanje: Eikasno odabrana kombinacija aktivnih komponenata protiv gljivičnih infekcija, otklanja neprijatan miris znoja, osvežava stopala, stimuliše cirkulaciju, dezinfikuje i suzbija znojenje stopala.Način upotrebe: Izmasirajte čista stopala losionom i imaćete os..
274,36 RSD
Brend: NEVENA
Fresh step puder protiv znojenja nogu.Delovanje: Zahvaljujući odabranim aktivnim komponentama, efikasno otklanja neprijatne mirise znoja, apsorbuje višak vlage i sprečava gljivične infekcije između prstiju.Način upotrebe: Naprašite čista stopala i unutrašnju stranu obuće puderom i osećaćete udobnost..
225,50 RSD
Brend: NEVENA
Nega krema za nokte za jake i zdrave nokte.Delovanje: Visoko efikasna Nega krema sa aktivnim kompleksom vitamina E, A, C i Pantenola, omogućava povećanu zaštitu od spoljašnih uticaja. Brzo i potpuno se upija u kožu i koren nokta. Intenzivno hidrira i hrani kožu. Nokte i zanoktice čini jačim, el..
263,08 RSD
Brend: NEVENA
Speed vaporub trenutno olakšava bol u zglobovima i mišićima, pospešuje cirkulaciju i daje osećaj svežine.Delovanje: Mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. ..
231,78 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)