Apoteka Janković
Korpa

Nega i zaštita bradavica

Nega i zaštita bradavica
Avalon krema za negu bradavica neguje kožu bradavica tokom osetljivog perioda dojenja.* Bogata je isključivo prirodnim sastojcima (maslinovim uljem, kakao buterom, parafinskim uljem, vazelinom i pantenolom). * Pravi izbor za novorođenče i mamu jer kremu nije potrebno ispirati sa bradavica pre svakog..
1.297,30 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu. Dermatološki testir..
599,65 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100 AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni 5768 su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. - Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaš..
1.499,00 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5782 A24 AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5782 A24
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki isp..
499,00 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5805 A60
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki ispitani..
999,00 RSD
Brend: ELFI
Elfi silikonske bradavice RK91* Štite osetljive i povređene bradavice, stimulišu proces zarastanja ranica i omogućavaju dojenje bez bola;* Oblik veštačkih bradavica i broj rupica na njihovom vrhu imitiraju prirodan oblik dojke, garantuju bezbedno hranjenje i olakšavaju povratak na dojenje bez dodata..
324,87 RSD
Brend: PAEONIA
Lanolin nega bradavica za dojilje koja umiruje i štiti delikatnu kožu bradavica. Olakšanje za bolne bradavice i suvu kožu.* Čista supstanca, prirodnog porekla i visokog kvaliteta koja se tradicionalno koristi lokalno za prevenciju i lečenje bolnih, ispucalih bradavica tokom dojenja. * Gusta, bogata ..
595,40 RSD
Multi-Mam komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice.Neutrališu štetne mikroorganizme. Sprečavaju infekciju (mastitis).Stvaraju optimalne uslove u okolini bradavice.Gel je prirodan, bezbedan i neškodljiv ukoliko se proguta. Ne sadrži konzervans.Potpomažu prirodan proces zale..
1.473,84 RSD
Multi-Mam lanolin štiti bradavice pre i tokom dojenja. Sadrži hipoalergensku, čistu mast prirodne vune medicinskog kvaliteta. Ovo zamenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću sa kože koja se uklanja dojenjem i pomaže u sprečavanju pucanja i održava kožu mekom. Neškodljiv kada se proguta i ima neutralan ..
1.473,84 RSD
Multi-Mam Protect balzam je idealan za dojilje kako bi zaštitio bradavice od sušenja i pucanja. Balzam zamenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću kože, održavajući bradavice u dobrom stanju. Multi-Mam balzam  je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja. Sastav je prirodan, neutralnog ukusa i miris..
1.481,04 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA UMIRUJUĆI BALZAM ZA BRADAVICE - Štiti, umiruje i pomaže u obnavljanju kože. Kompatibilan sa dojenjem i u skladu sa pravilima higijene tokom dojenja.Delovanje: -Štiti osetljive bradavice-Umiruje osećaj neprijatnosti-Pomaže u obnavljanju bradavica nakon dojenjaNačin upotrebe: Nanesite u d..
2.517,70 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA UMIRUJUĆI BALZAM ZA BRADAVICE - Štiti, umiruje i pomaže u obnavljanju kože. Kompatibilan sa dojenjem i u skladu sa pravilima higijene tokom dojenja.Delovanje: -Štiti osetljive bradavice-Umiruje osećaj neprijatnosti-Pomaže u obnavljanju bradavica nakon dojenjaNačin upotrebe: Nanesite u d..
2.558,30 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)