Apoteka Janković
Korpa

Nega i zaštita bradavica

Nega i zaštita bradavica
Brend: Janković
Lanolin je čista supstanca, prirodnog porekla i visokog kvaliteta. Može da se koristi za negu i zaštitu kože bradavica na dojkama, i kože okolnog područja. Neguje i štiti njenu barijeru, obezbeđuje masnoću i održava vlažnost, te sprečava pucanje kože koje može da se javi tokom dojenja. Bezbedan je z..
429,00 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA UMIRUJUĆI BALZAM ZA BRADAVICE - Štiti, umiruje i pomaže u obnavljanju kože. Kompatibilan sa dojenjem i u skladu sa pravilima higijene tokom dojenja.Delovanje: -Štiti osetljive bradavice-Umiruje osećaj neprijatnosti-Pomaže u obnavljanju bradavica nakon dojenjaNačin upotrebe: Nanesite u d..
1.109,95 RSD
Brend: NUK
Jedino što želimo je da uživate u dojenju.Majčino mleko sadrži sve neophodne sastojke za pravilan rast i razvoj deteta.Međutim, i najprirodnija stvar može dovesti do problema, kao što su iritacija bradavica i stvaranje ranica.Iz tog razloga je NUK napravio štitnike za bradavice, poznatije kao veštač..
603,54 RSD
Brend: NUK
Jedino što želimo je da uživate u dojenju.Majčino mleko sadrži sve neophodne sastojke za pravilan rast i razvoj deteta.Međutim, i najprirodnija stvar može dovesti do problema, kao što su iritacija bradavica i stvaranje ranica.Iz tog razloga je NUK napravio štitnike za bradavice,poznatije kao veštačk..
588,45 RSD
Brend: GALENIKA
Pantenol mast predstavlja proizvod koji je namenjen negi i zaštiti vaše kože. Posebna formulacija na bazi dekspantenola.Namena: -kod manjih opekotina izazvanih različitim fizičkim i hemijskim agensima-za ublažavanja tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu-ko..
264,53 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)