Apoteka Janković
Korpa

Global Pharma

Avalon krema za negu bradavica neguje kožu bradavica tokom osetljivog perioda dojenja.* Bogata je isključivo prirodnim sastojcima (maslinovim uljem, kakao buterom, parafinskim uljem, vazelinom i pantenolom). * Pravi izbor za novorođenče i mamu jer kremu nije potrebno ispirati sa bradavica pre svakog..
1.297,30 RSD
Avalon krema za pelenski osip brzo umiruje osetljivu kožu i smanjuje osip nastao u pelenskoj regiji - formula sa cink-oksidom i pantenolom.* Pruža bebi zaštitu od prvog dana. * Antibakterijski efekti cetrimida štite bebinu kožu od nastanka novih osipa.* Stvara barijeru između bebine kože i pelena te..
684,99 RSD
Avalon krema za strije sprečava nastanak novih strija i smanjuje već postojeće koje su nastale u periodu trudnoće i gubitka telesne težine. * Formula sadrži maslinovo ulje,  kakao buter, ricinuslovo ulje, kolagen i elastin koji se zajedno bore protiv nastanka novih strija i vraćaju koži prirodn..
1.178,50 RSD
Avalon urea krema za telo predstavlja jedinstvenu kombinaciju 10% uree i 5% mlečne kiseline, koja doprinosi brzoj regeneraciji suvih promena na koži kao što su ekcemi, dermatitisi, i keratoze.* Urea 10% pomaže koži da se bori sa ispucalim naslagama i perutanjem kože. * Mlečna kiselina (5%) omekšava ..
1.325,81 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)