Apoteka Janković
Korpa

PAEONIA

PAEONIA
Brend: PAEONIA
AFTER SUN RELIEF GEL+ PANTENOL je univerzalni proizvod prijatnog mirisa i lagane teksture, te može da se koristi kod gotovo svih tipova kože koja nema specifične potrebe, kod odraslih, ali i kod dece. Lako se razmazuje, ne masti, i zadržava vlagu u koži. Čini je glatkom i mekom, i održava kožu ..
354,00 RSD
Brend: PAEONIA
Anticell gel je gel sa biljnim sastojcima koji efikasno pomaže u borbi protiv celulita.Sastav:Na bazi: bršljana (deluje na celulit),ruzmarina (pospešuje cirkulaciju), limunove trave (zateže kožu)Izuzetno prijatnog mirisa citrusa  Lako se nanosi i razmazuje  Ima blagi efekat ..
514,56 RSD 768,00 RSD
Brend: PAEONIA
Ulje semena slatkog badema (Prunus amygdalus var. dulcis, Rosaceae) svojim korisnim sastojcima i redovnom upotrebom može održavati kožu u dobrom stanju. Može se koristiti i za masažu kože tela.Sastojci (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis OilMere opreza tokom primene: Samo za spoljašnju upotrebu. Ne kori..
126,00 RSD
Brend: PAEONIA
Clean & Fresh rastvor za kožu sadrži antimikrobni sastojak etanol (70%), ali i sastojke koji dodatno vlaže, štite i održavaju kožu u dobrom stanju. Ima prijatan miris i ostavlja osećaj svežine. Sastojci (INCI): Alcohol, Aqua, Glycerin, Parfum, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linaloo..
268,00 RSD
Brend: PAEONIA
Clean & Fresh rastvor za kožu, interesantnog dizajna u plavoj boji, sadrži antimikrobni sastojak etanol (70%), ali i sastojke koji dodatno vlaže, štite i održavaju kožu u dobrom stanju. Ima prijatan miris i ostavlja osećaj svežine. Sastojci (INCI): Alcohol, Aqua, Glycerin, Pa..
98,70 RSD
Brend: PAEONIA
Clean & Fresh rastvor za kožu, interesantnog dizajna u pink boji, sadrži antimikrobni sastojak etanol (70%), ali i sastojke koji dodatno vlaže, štite i održavaju kožu u dobrom stanju. Ima prijatan miris i ostavlja osećaj svežine. Sastojci (INCI): Alcohol, Aqua, Glycerin, Parfum, Hydroxycitr..
98,70 RSD
Brend: PAEONIA
Clean & Fresh rastvor za kožu Silver je sredstvo za dezinfekciju ruku na bazi etanola 70%. Ne isušuje ruke, neguje ih i prijatnog je mirisa.Jedinstven je po svojoj ambalaži koja u sebi ima impregnirane jone srebra koji ne dozvoljavalju mikroorganizmima da se razvijaju na njenoj površini. Slobodn..
197,00 RSD
Brend: PAEONIA
GALBAZA je univerzalna krema čiji sastojci pomažu u izbegavanju štetnih uticaja spoljašnjih faktora na kožu i doprinose njenom mekanom i glatkom izgledu. Pogoduje gotovo svim tipovima kože koja nema specifične potrebe. Pogodna je za primenu tokom cele godine, ali i tokom hladnih dana. Ne sadrži boje..
191,00 RSD
Brend: PAEONIA
GALBAZA je univerzalna krema čiji sastojci pomažu u izbegavanju štetnih uticaja spoljašnjih faktora na kožu i doprinose njenom mekanom i glatkom izgledu. Pogoduje gotovo svim tipovima kože koja nema specifične potrebe. Pogodna je za primenu tokom cele godine, ali i tokom hladnih dana. Ne sadrži ..
127,00 RSD
Brend: PAEONIA
Gavez gel FORTE sadrži visok sadržaj ekstrakta korena gaveza (20%). Može da se koristi za masažu tela, posebno stopala, zglobova ruku i nogu, ali i vrata, leđa i ramenog pojasa. Naročito je pogodan za masažu nakon izlaganja naporu. Prilikom nanošenja pruža blagi osećaj hlađenja, a njegovi sastojci m..
345,00 RSD
Brend: PAEONIA
Glicerin (glicerol) pomaže u zaštiti kože od štetnih uticaja spoljašnjih faktora. Veže i zadržava vlagu, te posebno može biti pogodan za zaštitu dehidrirane, suve i ispucale kože (npr. dlanova, laktova, stopala). Održava kosu u dobrom stanju, daje joj sjaj i mekoću.Sastojci (INCI): GlycerinMere ..
87,00 RSD
Brend: PAEONIA
GROŽĐANA MAST sadrži sastojke koji su namenjeni nezi kože usana i zaštiti od isušivanja. Prijatnih je mirisa i pogodna za svakodnevnu primenu, a posebno tokom vetrovitih i hladnih jesenjih i zimskih dana.Upotreba: Naneti u tankom sloju na usne i blago utrljati.Sastojci (INCI): Prunus Amygdalus Dulci..
55,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 32 (3 strana)