Apoteka Janković
Korpa

Puderi

Puderi
Brend: CHICCO
Chicco puder je napravljen pomoću posebne formule pirinčanog skroba koja pomaže umirivanju i vlaženju bebine kože bez začepljenja pora. Formula stvara prozračni sloj na bebinoj koži za umirujući i osvežavajući osećaj tokom celog dana. Chicco puder u prahu sadrži cinkov oksid, alantoin i ricinusovo u..
412,27 RSD
Brend: KOSILI
Kosili bebi puder all natural smiruje i štiti nežnu bebinu kožu. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka upija vlagu i stvara vodootpornu barijeru na koži bebe, čime se sprečava nastajanje osipa ispod pelena i ublažavaju postojeći osipi i iritacije na koži. Osnovu pudera čini talk – mineral prirodno..
165,23 RSD
Brend: KOSILI
Kosili bebi puder plavi smiruje i štiti nežnu bebinu kožu. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka upija vlagu i stvara vodootpornu barijeru na koži bebe, čime se sprečava nastajanje osipa ispod pelena i ublažavaju postojeći osipi i iritacije na koži. Osnovu pudera čini talk – mineral prirodnog pore..
165,23 RSD
Brend: KOSILI
Kosili bebi puder roze smiruje i štiti nežnu bebinu kožu. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka upija vlagu i stvara vodootpornu barijeru na koži bebe, čime se sprečava nastajanje osipa ispod pelena i ublažavaju postojeći osipi i iritacije na koži. Osnovu pudera čini talk – mineral prirodnog porek..
165,23 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby puder umiruje i efektivno štiti osetljivu kožu od iritacije, manjih ozleda i svraba. * Formulacija sa prirodnim cink oksidom efektivno umiruje i prijatno hladi mesto iritacije.* Puder efikasno štiti osetljivu bebinu kožu od iritacija, perutanja i svraba. * Umirujući efekat traje dugo. * E..
372,94 RSD
Brend: PAEONIA
Puder za bebe pomaže da se izbegnu štetni uticaji spoljašnjih faktora na kožu. * Uklanja suvišne materije sa njene površine i upija višak vode ili drugih tečnosti. * Pogodan je za zaštitu dečije kože u predelu pregiba, a u iste svrhe može da se koristi i kod odraslih osoba.* Ne sadrži konzervanse i ..
125,00 RSD
Brend: PAEONIA
Puder za bebe pomaže da se izbegnu štetni uticaji spoljašnjih faktora na kožu.* Uklanja suvišne materije sa njene površine i upija višak vode ili drugih tečnosti.* Pogodan je za zaštitu dečije kože u predelu pregiba, a u iste svrhe može da se koristi i kod odraslih osoba.* Ne sadrži konzervanse i bo..
84,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)