Apoteka Janković
Korpa

Hrom

Hrom
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa hrom je posebna formulacija koja obezbeđuje 200µg hroma u jednoj tableti.  BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, oblik koji obezbeđuje bolju apsorpciju i raspoloživost hroma u organizmu.Primena: - doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi,     &..
838,81 RSD 1.198,30 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat  HROM I SELEN TABLETE sadrži minerale hrom i selen. Hrom je esencijalni mikroelement važan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina. Aktivni oblik hroma je složeni organski kompleks - GTF (Glucose Tolerance Factor - Faktor tolerancije na glukozu), koji čine hrom, glu..
295,20 RSD
NATURAL WEALTH HROM 200MCG PIKOLINAT TABLETE - Hrom doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, kao i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vezanih za nedostatak hroma.Namena: -Osobama sa povišenim šećerom u krvi-Za ubrzavanje m..
1.859,76 RSD
Brend: GALENIKA
OLIGOGAL CR KAPSULE je dodatak ishrani koji sadrži mineral hrom.Hrom je esencijalni mineral, koji spada u mikroelemente jer se u organizmu nalazi u maloj količini i neophodan je za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, ..
449,06 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski suplement koji sadrži  u jednoj  tableti 100 µg  patentirane forme  trovalentnog hroma i pikolinske kiselin koji osigurava izrazito stabilnu strukturu hroma, laku podnošljivost i maksimalnu apsorpciju. Bioraspoloživost ovog patentiranog oblika potkrepljena je ..
1.211,99 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA HROM KOMPLEKS KAPSULE 200MCG - Hrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Delovanje: -Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi-Utiče na metabolizam makronut..
1.551,50 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)