Apoteka Janković
Korpa

Hrom

Hrom
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa hrom je posebna formulacija koja obezbeđuje 200µg hroma u jednoj tableti.  BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, oblik koji obezbeđuje bolju apsorpciju i raspoloživost hroma u organizmu.Primena: - doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi,     &..
1.243,15 RSD
Brend: ANAFARM
HROM I SELEN sadrži minerale hrom i selen u organski vezanim oblicima kao hrom-pikolinat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost. Kada se koristi uz treniranje i zdravu ishranu, ovaj preparat može pomoći pri postizanju i održavanju telesne težine. Sportistima ..
446,29 RSD
NATURAL WEALTH HROM 200MCG PIKOLINAT TABLETE - Hrom doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, kao i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vezanih za nedostatak hroma.Namena: -Osobama sa povišenim šećerom u krvi-Za ubrzavanje m..
1.762,47 RSD
Brend: GALENIKA
Oligovit® Cr 200 μg kapsule je dodatak ishrani sa hromom. Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.Namena:-dijabetičarima u cilju povećanja efikasnosti insulina i sniženju povišenog nivoa šećera u krvi-osobama sa povećanim rizikom za nastanak ..
599,41 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski suplement koji sadrži  u jednoj  tableti 100 µg  patentirane forme  trovalentnog hroma i pikolinske kiselin koji osigurava izrazito stabilnu strukturu hroma, laku podnošljivost i maksimalnu apsorpciju. Bioraspoloživost ovog patentiranog oblika potkrepljena je ..
1.260,47 RSD
Brend: ELEPHANT
Strong Nature Hrom+Selen MAX je dodatak ishrani koji sadrži iskoristljivu formu hroma i selena koji imaju važne uloge uodržavanju zdravlja i vitalnosti.* Strong Nature Hrom + Selen MAX doprinosi:- povećanju efikasnosti insulina kod dijabetesa i insulinske rezistencije- regulaciji normalnog nivoa šeć..
641,25 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA HROM KOMPLEKS KAPSULE 200MCG - Hrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Delovanje: -Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi-Utiče na metabolizam makronut..
1.595,29 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)