Apoteka Janković
Korpa

Hrom

Hrom
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa hrom je posebna formulacija koja obezbeđuje 200µg hroma u jednoj tableti.  BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, oblik koji obezbeđuje bolju apsorpciju i raspoloživost hroma u organizmu.Primena: - doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi,     &..
1.198,30 RSD
Brend: ANAFARM
HROM I SELEN sadrži minerale hrom i selen u organski vezanim oblicima kao hrom-pikolinat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost. Kada se koristi uz treniranje i zdravu ishranu, ovaj preparat može pomoći pri postizanju i održavanju telesne težine. Sportistima ..
370,94 RSD
NATURAL WEALTH HROM 200MCG PIKOLINAT TABLETE - Hrom doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, kao i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vezanih za nedostatak hroma.Namena: -Osobama sa povišenim šećerom u krvi-Za ubrzavanje m..
1.839,10 RSD
Brend: GALENIKA
OLIGOGAL CR KAPSULE je dodatak ishrani koji sadrži mineral hrom.Hrom je esencijalni mineral, koji spada u mikroelemente jer se u organizmu nalazi u maloj količini i neophodan je za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, ..
434,81 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski suplement koji sadrži  u jednoj  tableti 100 µg  patentirane forme  trovalentnog hroma i pikolinske kiselin koji osigurava izrazito stabilnu strukturu hroma, laku podnošljivost i maksimalnu apsorpciju. Bioraspoloživost ovog patentiranog oblika potkrepljena je ..
1.211,99 RSD
Brend: ELEPHANT
Strong Nature Hrom+Selen MAX je dodatak ishrani koji sadrži iskoristljivu formu hroma i selena koji imaju važne uloge uodržavanju zdravlja i vitalnosti.* Strong Nature Hrom + Selen MAX doprinosi:- povećanju efikasnosti insulina kod dijabetesa i insulinske rezistencije- regulaciji normalnog nivoa šeć..
618,75 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA HROM KOMPLEKS KAPSULE 200MCG - Hrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Delovanje: -Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi-Utiče na metabolizam makronut..
1.551,50 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)