Apoteka Janković
Korpa

TERRA NOVA

TERRA NOVA
Brend: TERRA NOVA
Terranova CoQ10, Magnezijum i Glog Kompleks je dodatak ishrani koji deluje povoljno na kardiovaskularni sistem, smanjuje nivo holesterola i povećava nivo energije u organizmu.* Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkc..
2.653,57 RSD
Brend: TERRA NOVA
Vollagen®  je jedina veganska alternativa kolagenu koja sadrži svih 18 aminokiselina koje se nalaze u ljudskom kolagenu.Kolagen je najzastupljeniji protein u telu, a njegova ključna uloga je proizvodnja vezivnog tkiva. To je glavna komponenta kostiju, kože, mišića, tetiva i hrskavice. On pomaž..
2.640,60 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Alfalipoinska kiselina 300mg Kompleks je dodatak ishrani na bazi alfalipoinske kiseline koja štiti od slobodnih radikala, pomaže u zaštiti neurona mozga, kardiovaskularnog sistema i podržava metabolizam šećera u krvi, i doprinosi proizvodnji energije.* Organic, bez aditiva, bez dodatog šeć..
2.890,09 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ANTIOXIDANT KOMPLEKS KAPSULE - Vitaminsko mineralni dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance. Antioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Delovanje:-Pomaže u ..
2.460,36 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ASTAKSANTIN KOMPLEKS KAPSULE - Ovaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje. Dodatno, astaksantin je superiorniji u odnosu na druge antioksidanse, neutrališući širok spektar slobodnih radikala. Delovanje: - Za zdrave oči i kožu-..
3.000,89 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA B KOMPLEKS SA VITAMINOM C KAPSULE - Aktivni sastojci sa Magnifood kompleksom predstavlja najdelotvorniji B kompleks za vaš organizam.Delovanje: -Smanjuje umor i iscrpljenost-Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji-Utiče na delovanje nervnog sistema-Povoljno deluje na imunit..
1.778,00 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BEAUTY KOMPLEKS KAPSULE - Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i ..
2.116,00 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Beta glukani 250mg kompleks je dodatak ishrani koji doprinosi opštoj podršci imunitetu baziran na beta glukanu 1,3/1,6 iz kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitaminu C.* Doprinosi odbrani organizma od:- bakterijskih- virusnih- gljivičnih- parazitskih infekcija* Bez aditiva* Bez dodatog šeće..
3.551,38 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BETA KAROTEN KAPSULE - dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance.Delovanje: -Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSastav: MAGNIFOOD KOMPLEKS 325mg, Kelj 150mg, Spirulina 7..
2.148,93 RSD 2.686,16 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Brusnica 300mg je dodatak ishrani koji se koristi u prevenciji kao i pomoć kod urinarnih infekcija. Deluje tako što sprečava adheziju E.coli za uroepitelne ćelije i posledičnu infekciju. - Brusnica predstavlja bogat izvor vitamina C, karotena, minerala i biljnih vlakana. Poseduje antioksid..
1.957,82 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA CINK KAPSULE 15MG - Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalcijum (ml..
1.407,15 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova crveni pirinač kompleks je dodatak ishrani za regulisanje nivoa holesterola i triglicerida.* Sadrži patentirani Ankascin 568-R® - inovativno fermentisan pirinač sa crvenim kvasom.* Crveni pirinač kompleks ne sadrži monakolin K, tako da ne dovodi do neželjnih efekata kao što su bol i slabos..
5.164,76 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 55 (5 strana)