Apoteka Janković
Korpa

TERRA NOVA

TERRA NOVA
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ANTIOXIDANT KOMPLEX KAPSULE - Vitaminsko mineralni dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance. Antioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Delovanje:-Pomaže u b..
2.298,78 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA ASTAKSANTIN KOMPLEKS KAPSULE - Ovaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje. Dodatno, astaksantin je superiorniji u odnosu na druge antioksidanse, neutrališući širok spektar slobodnih radikala. Delovanje: - Za zdrave oči i kožu-..
2.803,68 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA B KOMPLEX SA VITAMINOM C KAPSULE - Aktivni sastojci sa Magnifood kompleksom predstavlja najdelotvorniji B kompleks za vaš organizam.Delovanje: -Smanjuje umor i iscrpljenost-Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji-Utiče na delovanje nervnog sistema-Povoljno deluje na imunite..
1.660,64 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BEAUTY KOMPLEX KAPSULE - Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i k..
1.977,52 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA BETA KAROTEN KAPSULE - dodatak ishrani, pogodan za vegane i vegeterijance.Delovanje: -Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSastav: MAGNIFOOD KOMPLEKS 325mg, Kelj 150mg, Spirulina 7..
2.571,09 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Brusnica 300mg je dodatak ishrani koji se koristi u prevenciji kao i pomoć kod urinarnih infekcija. Deluje tako što sprečava adheziju E.coli za uroepitelne ćelije i posledičnu infekciju. - Brusnica predstavlja bogat izvor vitamina C, karotena, minerala i biljnih vlakana. Poseduje antioksid..
1.880,52 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA CINK KAPSULE 15MG - Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalcijum (ml..
1.314,43 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova dečiji Living multivitamini je dodatak ishrani namenjen deci uzrasta od 4 do 12 godina koji omogućava uravnotežen unos hranljivih materija i poboljšava kvalitet života dece. Proizvod ne sadrži dodati šećer, aditive, soju, i gluten. Organski i veganski proizvod. Način upotrebe: Za decu uzra..
1.720,04 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA FOLAT 400MCG KAPSULE - Folna kiselina je jako važna za sintezu DNK, pravilan rast i razvoj ploda, u terapiji megaloblastne anemije i kod raznih genetskih mutacija.Namena: -Za trudnice-Za pravilan rast i razvoj ploda-Kod megaloblastične anemijeNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno..
1.842,55 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA GLUKOZAMIN KOMPLEKS KAPSULE - Ovaj suplement pored blagotvornog delovanja na hrskavicu i kosti ima i sastojak koji deluje antiinflamatorno, te otklanja bol - smola bosvelije.Delovanje: -Smanjuje bol u zglobovima-Umanjuje bol kod artritisa-Štiti hrskavicu i pomaže njenu regeneraciju-Smanjuj..
2.257,20 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Green child Friendly microflora je dodatak ishrani iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije.* Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka metoda koja omogućava da je hrana i u svemirskoj stanici prirodna, hranljiva, zdrava i ukusna. Voće..
1.232,52 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA GVOŽĐE KAPSULE - gvožđe, koje se lako apsorbuje. Ne izaziva opstipaciju ni mučninu, Vitamin C povećava apsorbciju gvožđa u krvi.Namena: -Kod manjka gvožđa i malokrvnosti-Kod hroničnog umora i iscrpljenosti-Kod nedostatka u ishraniNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSastav: Š..
1.255,75 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 45 (4 strana)