Apoteka Janković
Korpa

ELEPHANT

ELEPHANT
Brend: ELEPHANT
AKTIVNI UGALJ + PROBIOTIK KAPSULE - Sve što Vam je potrebno kod stomačnih problema, sada možete naći u jednom proizvodu.Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gaso..
369,02 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je ..
103,50 RSD 129,38 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koj..
270,00 RSD 337,50 RSD
Brend: ELEPHANT
AKTIVNI UGALJ u prahu je dodatak ishrani sa povoljnim efektom na zdravlje digestivnog trakta.* AKTIVNI UGALJ u prahu se preporučuje:- Kao trenutna pomoć kod dijareje, nadutosti i gasova,- Za detoksikaciju organizma,- Kao pomoć kod mamurluka.Način upotrebe: Deca starija od 3 godine i odrasli 1-4 kaši..
463,66 RSD
Brend: ELEPHANT
ALPHALIPOINSKA KISELINA je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi tako da dospeva do svakog organa i ćelije u organizmu. Ima sposobnost da neutrališe slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja.Namena:- kao dodatak te..
1.363,50 RSD 1.704,38 RSD
Brend: ELEPHANT
Antistres dan je dodatak ishrani namenjen:- Za otklanjanje posledica stresa i ankzioznosti,- Za brzo podizanje serotonina – hormona sreće,- Kod problema sa koncentracijom i pamćenjem.Delovanje: - 5 HTP još nazivaju i prirodni hormon sreće, jer je ovo aminokiselina koju naš organizam sam proizvodi...
598,50 RSD 748,12 RSD
Brend: ELEPHANT
Antistres noć je dodatak ishrani namenjen:- Skraćenju vremena za ulazak u san,- Za brzo podizanje seratonina – hormona sreće,- Opuštanju u stanjima razdražljivosti i nervne napetosti,- Poboljšanju moždane aktivnosti.Delovanje: - 5 HTP – aminokiselina koju još nazivaju i prirodni hormon sreće. Izuzet..
602,64 RSD 753,30 RSD
Brend: ELEPHANT
BETATEN PROTEKT je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.-Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.-Likopen, pigment odgovoran za crvenu boju voća i povrća, deluje kao snaž..
601,63 RSD 752,04 RSD
Brend: ELEPHANT
Cink+Selen+Vitamini A C D je dodatak ishrani na bazi vitamina A, C i D, selena i cinka namenjen očuvanju normalne funkcije imunog sistema.Način upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrok.Sastav: Vitamin C (kao natrijum-L-askorbat) 80 mg, Cink (kao cink-bisglcinat) 15 mg, Vitamin A (kao retinil-acetat) 800 ..
412,34 RSD 515,43 RSD
Brend: ELEPHANT
DEEP SLEEP MELATONIN KAPSULE - je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta cveta pasiflore i melatonina. -Pasiflora se tradicionalno koristi za ublaženje blagih simptoma mentalnog stresa i nesanice. -Melatonin, hormon koji se sintetiše u hipofizi, učestvuje u regulaciji sna i budnog stanja. Stvara se..
135,00 RSD 168,75 RSD
Brend: ELEPHANT
Folinomel je dodatak ishrani namenjen ženama u reproduktivnom periodu i menopauzi koji se primenjuje u terapiji policističnih jajnika, lečenju steriliteta, mioma, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, smanjuje insulinsku rezistenciju. Takođe otklanja bolne..
2.755,58 RSD
Brend: ELEPHANT
GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE je dodatak ishrani namenjen očuvanju zdravlja zglobova.Glukozamin ima veoma važnu ulogu u formiranju strukture i očuvanju funkcije hrskavice zglobova. Komponenta je vezivnog tkiva, gangliozida iz nervnog tkiva, sinovijalne tečnosti, mukusa i heparina jetre. Ljudski org..
897,26 RSD 1.121,58 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 30 (3 strana)