Apoteka Janković
Korpa

ANTISTRES NOĆ KAPSULE A30

ANTISTRES NOĆ KAPSULE A30
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
ANTISTRES NOĆ KAPSULE A30

Antistres noć je dodatak ishrani namenjen:

- Skraćenju vremena za ulazak u san,

- Za brzo podizanje seratonina – hormona sreće,

- Opuštanju u stanjima razdražljivosti i nervne napetosti,

- Poboljšanju moždane aktivnosti.

Delovanje:

- 5 HTP – aminokiselina koju još nazivaju i prirodni hormon sreće. Izuzetno je važna kod stanja uznemirenosti, stresa i anksioznosti. Ova aminokiselina podiže serotonin (hormon sreće) i organizmu daje mogućnost da se opusti i umiri. 5 HTP pospešuje proizvodnju melatonina, čime pomaže organizmu da se umiri i zaspi.

- Melatonin je hormon koji se luči u našoj hipofizi i on je zadužen za odmor, spavanje i zdrav san. Stvara se u mraku, a maksimalnu koncentraciju dostiže tokom noći.

- GABA (gama aminobuterna kiselina) – zastupljena je najviše u mozgu i pomaže nam da se relaksiramo. Pomaže u otklanjanju simptoma stresa i smanjuje nervnu napetost. Glavna funkcija ovog sastojka je da maksimalno umanji stres i dovede telo i organizam u stanje opuštenosti i omogući preko potreban san.

- Valerijana je biljka koja je već godinama u upotrebi za smirenje.

Način upotrebe: 1 kapsula 30-60 minuta pre odlaska na spavanje.

Sastav: 5-HTP – Suvi ekstrakt semena grifonije (Griffonia simplicifolia), sa min 98% 5-hidroksitriptofana 50 mg, Melatonin 1 mg,  Suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) sa min 0,8% valerijanske kiseline 150 mg, GABA – Gama-aminobuterna kiselina 250 mg

Napomena: Proizvod se ne preporučuje: deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od njegovih sastojaka. Zbog povećanog rizika od neželjenih efekata lekova, ne preporučuje se istovremena upotreba sa antidepresivima (lekovi za terapiju depresije),  sedativima (lekovi za smirenje), inhibitorima dekarboksilaze ili alkoholom.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
759,38 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 68532
Tagovi: antistres , noć , kapsule , a30 , strong , nature , 20% , popust