Apoteka Janković
Korpa

ANTISTRES DAN KAPSULE A30

ANTISTRES DAN KAPSULE A30
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
ANTISTRES DAN KAPSULE A30

Antistres dan je dodatak ishrani namenjen:

- Za otklanjanje posledica stresa i ankzioznosti,

- Za brzo podizanje serotonina – hormona sreće,

- Kod problema sa koncentracijom i pamćenjem.

Delovanje:

- 5 HTP još nazivaju i prirodni hormon sreće, jer je ovo aminokiselina koju naš organizam sam proizvodi. Deluje tako što brzo podiže energiju, smanjuje osećaj zamorenosti, uznemirenosti i anksioznosti.

- Rodiola i šisandra u vidu ekstrakta ovih biljaka, imaju funkciju da doprinesu fizičkom i mentalnom blagostanju osobe. Ova dva esktrakta u kombinaciji povoljno utiču na koncentraciju, mentalnu fokusiranost, podižu pažnju i ubrzavaju proces razmišljanja.

- L teanin je aminokiselina koja se najčešće nalazi u zelenom i crnom čaju i pomaže u redukciji anksioznosti, stresa, ali i doprinosi normalnom ritmu spavanja. Pored toga, L teanin može poboljšati koncentraciju i pažnju i odlična je zamena za kofein.

Način upotrebe: 1 kapsula ujutru ili u toku dana.

Sastav: 5-HTP – Suvi ekstrakt semena grifonije (Griffonia simplicifolia), sa min 98% 5-hidroksitriptofana 50 mg, Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis), sa min 40% l-teanina 100 mg, Suvi ekstrakt korena rodiole (Rhodiola rosea), sa min 3% rosavina i 1% salidrozida 90 mg, Suvi ekstrakt ploda kineske šisandre (Schisandra chinensis), sa min 10% šisandrina 65 mg

Napomena: Proizvod se ne preporučuje: deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata. Zbog povećanog rizika od neželjenih efekata lekova, ne preporučuje se istovremena upotreba sa antidepresivima (lekovi za terapiju depresije),  sedativima (lekovi za smirenje), inhibitorima dekarboksilaze. Osobe koje su na terapiji lekovima koji se metabolišu preko CYP2C9 i CYP3A4 enzima, potrebno je da konsultuju lekara pre upotrebe preparata.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
748,12 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 68531