Apoteka Janković
Korpa

Vitamin C

Vitamin C
Brend: DIETPHARM
BIO C Direkt je dodatak ishrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Prašak se primjenjuje direktno u ustima, ne treba ga rastvarati u vodi.Primena: - Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, i koji osećaju nedostatak energije, umor i iscrpljenost.- Posebno se prepor..
528,41 RSD
Brend: DIETPHARM
BIO C je dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Sadržaj kapsula nalazi se u DRcaps® kapsulama sa odloženim oslobađanjem koje se polako rastvaraju i oslobađaju svoj sadržaj  tek u crevima nakon što prođu želudac. DRcaps® kapsule štite že..
519,78 RSD 649,73 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski proizvod koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, i koje osećaju umor i iscrpljenost. Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Delovanje: Vitamin C ..
566,10 RSD 707,62 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Camu Camu vitamin C je dodatak ishrani koji sadrži 100% čisti ekstrakt pulpe divljeg camu camua - najbogatiji biljni izvor vitamina C u prirodi!. * Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i proizvodnji kolagena.* Camu Camu je drvo koje se može naći u Peruu. Drvo donosi male b..
1.340,06 RSD 1.675,08 RSD
Brend: BIOFAR
Vitamin C 1000 Acerola je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojak (vitamin C) doprinosi  normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.Pakovanje: FiolaTip artikla..
437,88 RSD
Brend: BIOFAR
Vitamin C 1000 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojak doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i doprinosi normalnom održavanju energetskog metabolizma. Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti..
394,87 RSD
Brend: BIOFAR
Vitamin C Acerola je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i isrcrpljenosti i doprinose  normalnom održavanju energetskog metabolizma (vitamin C). Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom stvaranju kolagena za n..
301,05 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000 acerola je posebna formulacija koja obezbeđuje 1000mg vitamina C i acerole koja predstavlja prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C obezbeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat. Primena: - doprinosi jačanju imuniteta, &nb..
1.527,50 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000, cink, vitamin D3 je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema. Kosuplementacija vitamina D, cinka i vitamina C obezbeđuje efikasnije antioksidativno, imunomodulatorno i antivirusn..
2.102,69 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 500 acerola je posebna formulacija koja obezbeđuje 500mg vitamina C i acerole koja predstavlja prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C obezbeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.Primena: - doprinosi jačanju imuniteta, ..
1.063,65 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 500, cink je posebna formulacija cinka i vitamina C namenjena da podrži i ojača funkciju imunog sistema. BiVits vitamin C 500 Cink sadrži 500 mg vitamina C i 10mg organskog cink-citrata koji obezbeđuje bolju iskoristljivost u organizmu.Primena: - preporučuje se kod starijih o..
1.243,15 RSD
C vitamin  sa ekstraktom šipurka je dodatak ishrani za odrasle sa produženim delovanjem koji sadrži 1000 mg vitamina C i ekstrakt šipurka.Način upotrebe: 1 tableta dnevno sa dovoljnom količinom vode. U slučaju poteškoća pri gutanju, tablete je moguće podeliti na pola.Sastav: Vitamin C (L-askorb..
1.741,82 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 73 (7 strana)