Apoteka Janković
Korpa

Kapi

Kapi
Artelac Splash MDO je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: SOPHARMA
BLU GEL A je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
0,00 RSD
Brend: SOOFT ITALIA
IRIDIUM A FREE kapi za oči su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstven..
0,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Sterilne kapi za oči bez konzervansa koje pomažu kod iritacije, suvoće i pečenja te osećaja stranog tela u očima koji su posledica uticaja iz okoline (vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterana svetlost, klima, grejanje, dugo korišćenje računara) ili u slučaju operacije oka, konjunktiviti..
785,22 RSD 981,52 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)