Apoteka Janković
Korpa

Četkice za zube

Četkice za zube
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube plava 3-6 godina je namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Sadrži vrlo mekana vlakna "sužene tehnologije", sa izuzetno finim krajevima, za delikatno dejstvo na gleđ i osetljive desni. Glava je ergonomska, otporna na klizanje sa strugačem za jezik. Pakovanje: 1 četkica..
211,97 RSD 264,96 RSD
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube roze 3-6 godina je namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Sadrži vrlo mekana vlakna "sužene tehnologije", sa izuzetno finim krajevima, za delikatno dejstvo na gleđ i osetljive desni. Glava je ergonomska, otporna na klizanje sa strugačem za jezik.Pakovanje: 1 četkica..
267,08 RSD 333,85 RSD
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube roze 6m+ je namenjena deci uzrasta starijoj od 6 meseci i sadrži zaobljenu glavu i tanak vrat koji su dizajnirani za mala bebina usta. Inovativne ultrafine sužene dlake su nežne prema nadraženim desnima i izuzetno mekane za čišćenje bebinih zuba. Vrat je blago pod uglom da dos..
267,08 RSD 333,85 RSD
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube zelena 6m+ je namenjena deci uzrasta starijoj od 6 meseci i sadrži zaobljenu glavu i tanak vrat koji su dizajnirani za mala bebina usta. Inovativne ultrafine sužene dlake su nežne prema nadraženim desnima i izuzetno mekane za čišćenje bebinih zuba. Vrat je blago pod uglom da d..
267,08 RSD 333,85 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX Baby 4260 je dečija četkica za zube za nežno četkanje već od prvog izraslog mlečnog zubića, sve do 5. godine uzrasta - zabava za odojčad i mališane. Glava četkice za zube CURAPROX Baby 4260 vrlo je uska, a njena površina je zaštićena mekanim gumenim slojem. Jedinstvena CUREN® vlakna sprečav..
563,04 RSD
Brend: DR.THEISS
Lacalut četkica za zube do 4 godine je četkica za zube za decu do 4 godine sa mekim vlaknima i malim zaobljenim vrhom radi zaštite od povreda, pri neveštom pranju zuba kod najmlađih...
283,82 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B četkica Stages je namenjena deci uzrasta od 2 do 4 godine koja uče da čiste zube pomoću četkice.Pakovanje: 1 četkica za zube..
221,79 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B četkica Stages je namenjena deci uzrasta od 4 do 24 meseca ima izuzetno mekana vlakna i okruglu glavu koja pokriva veliku površinu i nežno masira desni. Drška s protivkliznim osloncem. Osmišljena za prve zubiće i mala usta, sa sličicom koja čini pranje zubi zanimljivijim, četkica za zube Oral..
216,41 RSD
ORAL-B ELEKTRIČNA ČETKICA POWER D100 VITALITY FROZEN
SUPER CENA
Brend: ORAL-B
Oral-B električna četkica Power D100 Vitality Frozen je jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu stariju od 3 godine. - Manja glave električne četkice i posebna mekana vlakna omogućuju veoma nežno pranje zuba, posebno prilagođeno malim dečijim zubima i ustima. - Baterija tr..
2.099,00 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B električna četkica Stages Cars je jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu stariju od 3 godine.- Manja glave električne četkice i posebna mekana vlakna omogućuju veoma nežno pranje zuba, posebno prilagođeno malim dečijim zubima i ustima.- Oral-B Stages Kids elek..
2.856,00 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B električna četkica Stages D12 Frozen je jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu stariju od 3 godine.- Vitality model sa postupkom 2D čišćenja sa oscilacijama i rotacijama uklanja više naslaga od obične četkice za zube.- Baterija traje do 5 dana, a rotirajuća elektri..
3.199,00 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B električna četkica Stages Star Wars je jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu stariju od 3 godine.- Vitality model sa postupkom 2D čišćenja sa oscilacijama i rotacijama uklanja više naslaga od obične četkice za zube.- Baterija traje do 5 dana, a rotirajuća električ..
2.856,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)