Apoteka Janković
Korpa

Četkice za zube

Četkice za zube
AVENT SET MINT AVENT SET MINT
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent SET Mint je prvi komplet za negu bebe.* Kompaktni komplet obuhvata nazalni aspirator sa mekanim vrhom, četkicu za zube koja se stavlja na prst i komplet za negu noktiju i kose. * Aventov komplet za negu bebe Vam omogućava da svom mališanu pružite najbolju negu...
3.988,38 RSD
CANPOL BABY NAPRSTAK SA ČETKICOM ZA DESNI 56/159
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CANPOL
Canpol BABY naprstak sa četkicom za desni 56/159 * Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip a..
321,52 RSD
CANPOL BABY PRVA ČETKICA ZA ZUBE 9/117
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CANPOL
Canpol BABY prva četkica za zube 9/117* Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića.* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip artikla:&nb..
324,86 RSD
CANPOL BABY SET ZA MASAŽU DESNI 2/421
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CANPOL
Canpol BABY set za masažu desni 2/421* Silikonska četkica za zube za pranje prvih zubića.* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip artikla: Četkica z..
389,38 RSD
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE PLAVA 3-6 GODINA
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube plava 3-6 godina je namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Sadrži vrlo mekana vlakna "sužene tehnologije", sa izuzetno finim krajevima, za delikatno dejstvo na gleđ i osetljive desni. Glava je ergonomska, otporna na klizanje sa strugačem za jezik.Vrsta artikla: Čet..
284,58 RSD
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE ROZE 3-6 GODINA
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube roze 3-6 godina je namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Sadrži vrlo mekana vlakna "sužene tehnologije", sa izuzetno finim krajevima, za delikatno dejstvo na gleđ i osetljive desni. Glava je ergonomska, otporna na klizanje sa strugačem za jezik.Vrsta artikla: Četk..
284,58 RSD
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE ROZE 6M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube roze 6m+ je namenjena deci uzrasta starijoj od 6 meseci i sadrži zaobljenu glavu i tanak vrat koji su dizajnirani za mala bebina usta. Inovativne ultrafine sužene dlake su nežne prema nadraženim desnima i izuzetno mekane za čišćenje bebinih zuba. Vrat je blago pod uglom da dos..
375,65 RSD
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE ZELENA 6M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHICCO
Chicco četkica za zube zelena 6m+ je namenjena deci uzrasta starijoj od 6 meseci i sadrži zaobljenu glavu i tanak vrat koji su dizajnirani za mala bebina usta. Inovativne ultrafine sužene dlake su nežne prema nadraženim desnima i izuzetno mekane za čišćenje bebinih zuba. Vrat je blago pod uglom da d..
375,65 RSD
CURAPROX 4260 CURAKID - DEČIJA
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CURAPROX
CURAPROX Baby 4260 je dečija četkica za zube za nežno četkanje već od prvog izraslog mlečnog zubića, sve do 5. godine uzrasta - zabava za odojčad i mališane. Glava četkice za zube CURAPROX Baby 4260 vrlo je uska, a njena površina je zaštićena mekanim gumenim slojem. Jedinstvena CUREN® vlakna sprečav..
636,48 RSD
CURAPROX PROMO KIDS PASTA ZA ZUBE 0+ JAGODA 60ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 0+ jagoda sadrži dečiju pastu 0ppm i baby četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 0+ jagoda je dečija pasta za zube sa ukusom jagode i bez natrijuma fluorida namenjena deci od prvog zuba. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redovno održavanje oralne hig..
636,48 RSD
CURAPROX PROMO KIDS PASTA ZA ZUBE 2+ JAGODA 60ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 2+ jagoda sadrži dečiju pastu 950ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 2+ jagoda je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom jagode i 950 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 2 godine. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redo..
636,48 RSD
CURAPROX PROMO KIDS PASTA ZA ZUBE 6+ LUBENICA 60ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 6+ lubenica sadrži dečiju pastu 1450ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 6+ lubenica je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom lubenice i 1450 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 6 godina. Ona će zbog omiljenog ukusa lubenice obož..
636,48 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)