Apoteka Janković
Korpa

Pribor za kupanje

Brend: CANPOL
Canpol BABY štitnik za kupanje 74/006* Koristeći Canpolov štitnik za kupanje, svako kupanje će biti uspešno* Štitnik od pene vam omogućava da nesmetano perete kosu vaše bebe bez razmišljanja da će joj šampon upasti u oči* Lagan za održavanjeTip artikla: Štitnik za kupanjeKoličina: 1Proizvo..
410,52 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY termometar delfin 2/782* Canpol termometar (za merenje temperature i kupke)* Služi za merenje temperature vazduha i vode* Ovaj termometar je zgodan za merenje sobne temperature i temperature kupke* Savršen je zato što su sasvim male bebe osetljivije na toplu vodu više nego sto mi mislimo..
467,26 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY termometar patkica 2/78* Canpol termometar (za merenje temperature i kupke)* Služi za merenje temperature vazduha i vode* Ovaj termometar je zgodan za merenje sobne temperature i temperature kupke* Savršen je zato što su sasvim male bebe osetljivije na toplu vodu više nego sto mi mislimo..
467,26 RSD
Brend: CANPOL
Canpol igračka za kupanje patkica je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su prepoznavanje boja.- Za decu uzrasta od 3m+.- Pluta u vodi.- Simpatičan, prijateljski lik.Tip artikla: IgračkaKoličina: 1 Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik: MCG Group d.o.o. Novi Sad..
450,58 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)