Apoteka Janković
Korpa

Četke i češljevi

Četke i češljevi
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/417* Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuPakovanje: četka i češalj..
294,82 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/419 * Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuPakovanje: četka i češalj..
328,19 RSD
Brend: CANPOL
Canpol četka i češalj prirpdna dlaka 7-406- Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od prirodnih vlasi.- Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu...
567,38 RSD
Brend: ELFI
Elfi set četka i češalj- Anatomski oblikovane drške čine češljanje lakšim, a gumirani delovi onemogućavaju klizenje.- Glatki zubci češlja omogućavaju lako češljanje i masiranje temena bebe.- Četka ima meku najlonsku dlaku koja sprečava mršenje kose.- Prati blagim sredstvom ili dečijim sapunom i dobr..
354,82 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Komplet četke i češlja. Četka za bebu napravljena..
588,30 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Četka koja sadrži prirodne čekinje i specijalne hvatal..
565,44 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Izuzetno mekana, veštačka vlakna.Zakrivljena drška je ..
377,98 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)