Apoteka Janković
Korpa

Četke i češljevi

Četke i češljevi
Brend: AVENT
Avent SET Mint je prvi komplet za negu bebe.* Kompaktni komplet obuhvata nazalni aspirator sa mekanim vrhom, četkicu za zube koja se stavlja na prst i komplet za negu noktiju i kose. * Aventov komplet za negu bebe Vam omogućava da svom mališanu pružite najbolju negu...
3.988,38 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/417* Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1 + 1Pr..
313,73 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/419 * Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1..
367,62 RSD
Brend: CANPOL
Canpol četka i češalj prirpdna dlaka 7-406- Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od prirodnih vlasi.- Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu.Tip artikla: Četka, češaljKoličina: 1 + 1 Proizvođač: Canpol babies, P..
595,20 RSD
Brend: ELFI
Elfi set četka i češalj- Anatomski oblikovane drške čine češljanje lakšim, a gumirani delovi onemogućavaju klizenje.- Glatki zubci češlja omogućavaju lako češljanje i masiranje temena bebe.- Četka ima meku najlonsku dlaku koja sprečava mršenje kose.- Prati blagim sredstvom ili dečijim sapunom i dobr..
354,82 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Komplet četke i češlja. Četka za bebu napravljena..
588,31 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Četka koja sadrži prirodne čekinje i specijalne hvatal..
530,39 RSD
Brend: NUK
Za mališane je neophodno izabrati četku koja će biti nežna prema njihovoj koži glave.U njihovom uzrastu najbitnije je da četka stimuliše kožu glave, ovom vrstom masaže omogućavaju se bolja cirkulacija krvi i uslovi za rast nove kose kod mališana.Izuzetno mekana, veštačka vlakna.Zakrivljena drška je ..
377,98 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)